mercredi 21 janvier 2015

Kettler schommel

Vele aanbiedingen bij bol. Vind schommel kettler op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop schommel kettler op Marktplaats.


Je gaat heel hoog de lucht in met de schommel van Kettler.

De schommel is uitgerust met twee schommelplankjes en een maximale belasting van kg per . In deze gezellige duo-schommel kunnen twee kindjes . Verhoogde veiligheid door beschermstoothoeken aan gondel en Amerikaanse wip. Verwisselbaar schommelplankje met verstelbare touwen en . Deze schommel is voorzien van een gondel en Amerikaanse wip. Nu eenvoudig online shoppen!


Dubbele schommel met gondel en verwisselbaar schommelplankje.


De kettler schommel basic is compact met schommelzitje waardoor hij makkelijk in elke tuin te installeren is.

Nu bestel tussen zaterdag en woensdag de 29e. Hij kan zonder veel inspanning met diverse accessoires uitgebreid worden, zoals . Grondankers zijn noodzakelijk om uw schommel stevig te laten staan. Zeker als uw kind groter wordt en harder gaat schommelen , gaan er grote krachten op de . Beschikbaarheid: Op voorraad.


Polyestergecoat stalen buis frame.


Metalen schommel voor kinderen. De schommel kan tot een gewicht van kilo dragen en is gemaakt van weersbestendige . Om te zoeken kunt u door de hiërarchische categorieën bladeren of op trefwoorden zoeken. De twee zoekopties kunnen ook worden gecombineerd.


Uiterst weerbestendig en comfortabel. Het zonnedak kan gekanteld worden.


Schommelbank in aluminium. Het modulaire systeem van de VARIO schommels overtuigt door unieke bruikbaarheid en de combinatiemogelijkheden van de afzonderlijke . Bestellen en afhalen in ons Experience-center Dit product met . Bekijk alle skelters van Kettler. Een schommel in de tuin geeft gegarandeerd plezier voor je kind voor in de boom of in het speelhuis.

Te koop voor slechts €234. Daarnaast ook nog andere producten van Kettler flink afgeprijs zo kun je een glijbaan voor slechts €4bij bestellenAfmetingen frame: 3x 2x 200. Andere merken die wij voeren zijn onder andere Hartman, Kettler , Seasons, Garden Impressions en Life Outdoor Living. Vrijwel alle tuinmeubelen zijn uit .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.