vendredi 16 janvier 2015

Betonnen boordstenen makro

Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de palle. Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet. Worden het betonnen boordstenen of zijn al even stijlvolle broertjes in graniet, grez, porfier, blauwe of hardsteen?


De keuzemogelijkheden, en bijzonder . Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet.

Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet. Stuur naar een vriend(in). Betonnen boordsteen van het merk Huismerk - Makro is beschikbaar bij Makro voor de prijs van €1.


Deze boordsteen van 1op centimeter groot en centimeter dik is een rechte, moderne boordsteen uit beton met tand- en groefverbinding in de kleur grijs . Ontdek onze boordstenen in antraciet, grijs of blauwe steen. Met of zonder zichtbare rand.


Vraag gratis een offerte op bij één of meerdere verdelers! Boordsteen Beton Inviso 100x20x6-5cm Antraciet 11st.

Een betonnen basis boordsteen met rechte vorm en vlakke bovenzijde. Afmeting: Lengte 80cm, rabat van 40cm. Kan bijgekocht worden bij bouwpunt, gamma, makro ,. Zowel beginpaal, tussenpaal en hoekpaal.


Een rechte boordsteen van beton. Ontbrekend: makro afsluiting plaatsen, stabilisé zelf maken?


Stabilisé is een andere samenstelling dan beton en is ook aan de droge kant. Dikte planken: mm - dubbele. Later ook nieuwe betonnen boordstenen halen bij Makro en mogelijks nog oud ijzer wegbrengen.


Na wat opzoekwerk viel ons oog op dit model uit de Makro , een Vitavia Merkur serre. De boordstenen en rijnzand zijn ook al aangevoerd. De grijze tegel is bij Onlinebetonstenen.


Afhankelijk van de grootte is een betonplaat niet altijd nodig. Ga gewoon eens naar de Makro ,keuze genoeg en thuis geleverd. Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor betonnen vloer tuinhuis gieten van klusjesmannen in.


City1te koop in Makro die bijna dezelfde specificaties heeft.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.