jeudi 15 janvier 2015

Bayer onkruidbestrijding

Onkruidbestrijdingsmiddelen werken het beste wanneer het onkruid aan het groeien is. Dit is meestal tussen maart en september, omdat het onkruid dan groot . Het grootste probleem bij gazons is de aanwezigheid van onkruid. Vele aanbiedingen bij bol.


Misschien met de slogan “Zaaitijd is Herold-tijd” in gedachten, hebben veel telers de onkruidbestrijding in het najaar gestart. Selectief onkruidmiddel tegen onkruid in het gazon.

Je kunt dit gebruiken in een . Flitser, voor natuurlijk tuinieren. Geschikt voor terras, oprit, paden en borders. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Het onkruid moet geheel bespoten worden Voorkom echter dat.


Geef onkruid geen kans tussen de tegels, de planten of in het gazon. Levert hoogwaardige producten aan de Agrarische dierhouderij en paardenhouderij, zoals: werkkleding, diverse soorten. Geslaagde onkruidbestrijding draagt bij aan topopbrengst.

De meeste aardappelen zijn gepoot. Clear-up concentraat is bestemd voor de bestrijding van (wortel) onkruid op onbeteelde terreinen, onder hekwerk en beplanting alsmede voor planten of . De start van het seizoen . Ook geschikt tegen onkruid tussen sierplanten! Vergelijk winkelprijzen.


AVEVE Ultima Onkruid en Mos Geconcentreerd.


Inzaaien mogelijk na week. Tegen hardnekkig onkruid zoals netels, distels, paardenstaart, bramen en andere houtachtige. Hierbij wordt gebruik gemaakt van producten met verschillende werkingswijzen.


Zoekresultaten voor: Bestrijd effectief ongedierte en onkruid met de producten van Bayer.


Gazon Net Ultra is een breed werkend onkruibestrijdingsmiddel tegen de meest voorkomende onkruidsoorten. Dankzij Tuinland behoort onkruid verwijderen binnenkort tot het verleden! Tijd om weer van je tuin te.


Eén van de eerste werkjes van het nieuwe seizoen is onkruid.


Wij bieden de juiste producten om ongewenst onkruid te verwijderen. Tri-But TurboTri-But Turbo is een onkruidmiddel met een bladsystemische werking en is werkzaam tegen hardnekkige onkruiden, zoals: brandnetels, distels, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.