vendredi 31 octobre 2014

Hortensia limelight

Deze pluimhortensia kan 200cm hoog . Het is een zeer decoratieve soort omwille van de rijke en langdurige bloei met bloemen die het best te omschrijven zijn als een . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Hij bloeit zeer lang: van juli tot oktober. In de winter verliest hij wel zijn blad.

Herfstverkleuring bloemen naar roze. Een pluimhortensia met bloemtrossen in limoen- tot cremewitte steriele bloemen op stevige stelen. Bij kwekerij online al vanaf € 3. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


De hortensia Limelight is een prachtige pluimhortensia die ook in de zon goed groeit.


De ijzersterke stelen vallen niet om en dragen de . Hydrangea paniculata ” Limelight ” – schapenkop. Vind hortensia limelight op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Omschrijving: De pluimhorstensia is een vrij dichte en stevige struik met een rijke bloei. Bij het uitlopen van de bloemen zijn . Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.


Zoeken: hydrangea paniculata limelight 2. Witte, gevulde bloemen op stevige stengels.


De bloemen verkleuren in het najaar met prachtige roze kleuren. Bloemkleur: limoen tot creme wit, in de herfst verkleurend naar roze. Dit is een pluimhortensia met schitterende, verfijnde crèmewitte tot limoenkleurige pluimen, De plant is een gemiddelde groeier en vormt brede bossige struiken.


De Hortensia Limelight op stam wordt ook wel de Pluimhortensia genoemd. Hij krijgt geel - groene pluimen die later naar creme verkleuren. This unique panicle hydrangea revolutionized landscaping across North America.


Learn more about Monrovia plants and best practices for best possible plant performance.


Ook deze plant is bladverliezend. Grote volle bloempluimen, eerst groenig, later crémekleurig. Lime Light is een populaire pluimhortensia.

De pluimhortensia Lime light is een prachtige plant waar u de hele zomer en tot diep in de herfst van kunt genieten. Als solitair maar is ook . U bevindt zich hier: Home Producten Spek Tuin Hortensia Limelight.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.