mercredi 29 octobre 2014

Dcm mix 3 prijs

Meststof met nadruk op stikstof. Ideale basisbemesting, met nadruk op bladgroei, voor boomkwekerij- en siergewassen, hagen, gazons en groenten. DCM mix is een samengestelde minerale meststof.


Nadruk op stikstof voor een strek . Maat, prijs , In winkelwagen . De meststof geeft door de nadruk op stikstof een sterk.

Mix stikstof meststof, continue groei van de planten. Goede startwerking, met behoud van lange nawerking. In het actieve groeiseizoen is een voortdurende en gelijkmatige groei essentieel om een dichte en diepgroene . Met magnesium, diep groene bladkleur.


Productspecificaties: Een langwerkende najaarsmeststof met een hoog kalium gehalte om versterkt de winter . Groen_vinkje, Eigen kwekerij.


Vanaf stuks, € 4per stuk en bespaar. Vandaag heeft Marjan Mouissie de prijs in ontvangst genomen! DCM ECO- MIX MINIGRAN 25KG NPK 7- -12.

DCM Beendermeel ,kg € 195Meer infoBestel direct. Doodt het mos en voedt het gazon gedurende maanden. Koop of Verkoop dcm op Marktplaats. Dcm Gazonstart mOpkikker voor het gazon.


Herstelt snel een beschadigd of uitgeput. Wees de eerste die een review . MAAT AANTAL1AANTAL101. Gazonmeststof voor diepgroen gazon. GROBEL en Eco- Mix zijn twee nieuwe formules van DCM.


DCM Gazon pur minigran 8-4-20- (kilogram) - Aantal per.


DCM Mix minigran 6- -18- (kilogram). Eventuele sporen mineralen. Diervoeder voor de scherpste prijzen. DCM-MIX KORREL Aangepaste samenstelling met nadruk op kalium ( K2O);.


Dcm Mix organische meststof met nadruk op stikstof ( N) voor een . DCM Zeewierkalk korrel (20kg) kg.


Onderhoudsbemesting voor grassportvelden. Ideaal voor het versterken .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.