mardi 21 octobre 2014

Gids voor geneeskrachtige planten

In dit naslagwerk worden vooral inheemse wilde planten beschreven, die op enigerlei wijze als geneeskruid te verwerken zijn. Ook planten in de naburige . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een uitgelezen keus van betrouwbare planten voor jaar-in jaar-uit een.


Mills, Dick, Het tropisch aquariuEen praktische gids over alles wat met een tropisch.

Handboek met omvangrijk repertorium van genezende kruiden. Geneeskrachtige planten gids. En bevat een schat aan informatie. Gebruikt, maar nog in prima staat. Medische gids voor noodgevallen.


The Complete illustrated Holistic Herbal, David Hoffman (vooral onmisbaar voor modern gebruik van kruidenpreparaten). Contributors, Frederik Hendrik Lucas Os, J. Dieren- en Plantengids van Europa, H.

Elseviers gids van eetbare en geneeskrachtige planten , E. Deze natuurgids helpt u bij het herkennen van talrijke kruiden en planten en het toepassen van hun geneeskrachtige eigenschappen. Grassen en schijngrassen in kleur. Honderd geneeskrachtige kruiden.


Tijdens deze themarondleiding neem je samen met onze gids de medicinale planten collectie van . In dit schitterende naslagwerk vindt u meer dan honderd geneeskrachtige planten uit de hele wereld. Het boek bevat informatie over de gebruiksgeschiedenis, . Al eeuwenlang weet men dat planten medicinale eigenschappen hebben. Behalve de laatste 5jaar heeft de mensheid altijd alleen maar planten gehad om.


De geïllustreerde veldgids Medicinale en Rituele Planten van Suriname, gebaseerd op de plantenkennis van de Surinamers zelf, geeft . Groot handboek geneeskrachtige planten Merk: CHI Inhoud: boek. ANWB Bloemengids - Margot Spohn, Marianne Golte-Bechtle en Roland Spohn.


Nederlandse uitgave van Secrets et Vertus des Plantes. Neem in deze vierdelige cursus samen met een gids de allereerste collectie geneeskrachtige planten van de Hortus onder de loep. De geneeskrachtige plantentuin van Karel de Grote tot Erasmus : De kunst van.


Veel planten hebben eigenschappen of stoffen die ze tot.

Gids for geneeskrachtige Planten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.