vendredi 24 octobre 2014

Konijnen vallen zelf maken

Smeer een beetje pindakaas op de aasstok van je val. Koop geen rotzooi vallen en zorg ( als u ze zelf maakt ) dat ze werken. Deze is heel gemakkelijk te maken en zeer gevoelig.


Als je draad te kort komt om de strik vast te maken aan de tak of boom en hem op die.


Konijnen vangen met een zelfgebouwde val voor kleine zoogdieren.

Met welke vallen (die je zelf kunt maken ) kun je konijnen levend vangen? Thuis zijn twee konijnen ontsnapt en ze zitten altijd op mijn grasveld of in het bos. Deze val is te plaatsen in de opening van het konijnenhol.


Zodra het konijn naar buiten of erdoor wil duwt het konijn tegen de valdeur en zit gevangen. Voorzien van een ketting om het vastzetten makkelijk te maken.


Vangkooi wordt ingeklapt geleverd (zie foto), u moet deze zelf nog even uitklappen. Je strik met veer staat nu onder spanning, als er een vos of een konijn met .

Uiteraard mag je het natuurlijk wel proberen te maken zo lang je ze maar niet. Iedereen kan achter een haas, konijn , eekhoorn en noem het maar op. Een betere manier van klein wild vangen is het zetten van strikken en vallen en in.


Niet alles is duidelijk vastgelegd op foto maar je moet zelf ook een . In deze video laat ik jullie zien hoe je een val kunt maken voor wat kleinere dieren.


Week - groep Purvis Mel en ik geven samen de survival en dit is de demo van de val. Bekijk de vangkooien op vangkooiwinkel. Konijnen kunnen redelijk hoog springen, maar wat gebeurd er met een. Onder in de punt, in de boot zelf dus, is een bed en daarboven is een luik.


Rattenval , ratten val , rattenvangkooi, ratten vangkooi, konijnenval , konijnen val , konijnenvangkooi, konijnen vangkooi, frettenval , fretten val , . Ontbrekend: maken Wilde konijnen, vangen en verplaatsen naar ander gebied?


Ik heb zelf al een val gemaakt, waarbij het konijn niet pijn heeft, maar zichzelf. Voor een kastval of een vangkooi worden verder geen eisen gesteld t. Konijnen mogen niet gevangen worden met een kastval of vangkooi. Je kan ook een doorloop val maken waarbij het aas verbonden is met de trigger die de deur(en) blokkeert.

Ook konijnen , eenden… laten zich hiermee verschalken. Kijk goed uit als je een dier, zelfs gewond en uitgeput, uit een val haalt.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.