mercredi 15 octobre 2014

Artstone bloempot

Artstoneplanter, kunststof bloempotten voor buiten. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Lichtgewicht bloempotten voorzien van een uniek drainagesysteem.


Ella serie, deze is vierkant.


De bloempot heeft een ronde vorm en is uitgevoerd in de kleur . Vele aanbiedingen bij bol. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Vind artstone bloempot op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De zwarte vierkante bloempot is vervaardigd uit lichtgewicht . Het teveel aan water wordt opgevangen in een bassin,dat zich.


H49xD30cm, kleur roze, dit betreft een nieuw product. Op deze en andere websites van Webshop. Om ervoor te zorgen dat alle . ELHO Pot cors easy hanger enk dantr.


Dit systeem vangt overtollig water op wanneer het hard heeft geregend en . Verkrijgbaar in vier kleuren en vijf afmetingen.


Bloempot Bola is een stijlvolle eivormige bloempot. De grijze vierkante bloempot is vervaardigd uit lichtgewicht . De pot is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.