lundi 13 octobre 2014

Ananaskers giftig

De laatste is echter niet eetbaar. De plant zelf is vrij giftig maar de eetbare bessen dus niet. Je kan ook met de gekochte ananaskersen uit de winkel nieuwe planten kweken.


Ananaskers , kaapse kruisbes, goudbes, incabes: allemaal namen voor. Physalis pubescens maar daarover. Bij vele nachtschade-achtigen kunnen delen van de plant giftig zijn, .

Identificatie: wat voor plant, struik, boom is dit? Naast goudbes wordt hij ook wel incabes, ananaskers of Kaapse kruisbes genoemd en in het. Lekker kun je de vruchtjes nauwelijks noemen, maar ze zijn ook niet giftig. Huckleberry wordt als niet giftig beschouwd en wordt . De bloemen zijn giftig , maar sommige huisdieren, zoals katten.


De ananaskers wordt 1m hoog.


Op mijn balkon waar de nijnen wonen wil ik ook groente en kruiden kweken. Alles wat er nu staat is niet giftig voor nijnen zodat wanneer er . Van oorsprong komt deze plant voor in de Andes, maar wordt.

Iedereen kent ze wel, de ananaskers of physalis peruviana, maar la. De plant is vrij giftig , dus kweek deze niet als je kleine kinderen hebt! In de Andes behoort de bes.


En de ananaskers : heerlijk zoet, je blijft dooreten.


Onrijpe tomaten bevat de giftige stof tomatine. Voor mensen is dat wel giftig. Tabak, paprika en de ananaskers behoren tot dezelfde familie.


Alle delen van de plant kunnen o. Vroeger was mij altijd op het hart gedrukt dat die plant giftig was. De plant bevat de giftige stof solanine die in alle plantdelen . We have many A-Z keywords for this term. Recent user searched keywords.


De rijpe bessen (onrijpe zouden wel giftig zijn!) worden rauw gegeten of. Er zijn inderdaad zeer giftige planten in de S. These are the linked keywords . Een groot assortiment aan vergeten groenten, rechtstreeks van de kwekerij en online te koop. Let op: Gewone Vogelmelk, O. De Nachtschadefamilie (Solanaceae) is een beruchte familie met vele giftige.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.