mercredi 23 avril 2014

Vlechtband

Gipea is uw bedenker van het direct afsluiten van uw tuinafsluiting! Dezelfde dag geen inkijk meer van uw buren! Vind vlechtband op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop vlechtband op Marktplaats.

Het creëert privacy in jouw tuin en heeft een . Kunststof vlechtband is een polyethyleen – UV gestabiliseerde ban met een breedte van 1mm op rol van meter geleverd. De kunststof vlechtband wordt. Dit type vlechtband van kunststof polyethyleen is makkelijk aan te brengen in iedere afsluiting met harmonicagaas. Afmetingen – Toepassing – Oppervlakte.


Snel in huis voor een superscherpe prijs!


Vlechtband op rol meter lang 190mm breed in diverse kleuren.

Flexibele Ekoband 1 zichtremmend! VOORKOM ONGEWENSTE BLIKKEN IN UW TUIN? Ergert u zich aan glurende blikken in uw tuin als u rustig buiten wilt zitten of zonnebaden?


Heeft u last van inkijk in uw tuin en zoekt u een effectieve, sfeervolle en stijlvolle oplossing?


Kies voor de producten van Gipea. Wilt U de stevigheid van een dubbelstaafmat, maar toch de privacy van een dichte schutting. Daar is nu een oplossing voor.


Deze Invlechtband Colorado van GMP 47mm wordt diagonaal doorheen de draadafsluiting (Plasitor) geweven.


Verzinkt dubbelstaafmat met vierkante staanders en vlechtband. In totaal rollen van meter in kleur Groen. Nieuwprijs is €1per stuk. Mooie damestas met een vlot accent door de franje-hanger.


Zowel prettig om over de schouder te dragen als in de hand. Lengte: Geef bij “ Aantal” het door u gewenste aantal meters op. Prijs: De hieronder genoemde .

Dit product is niet meer op . Veelal in vierkant of als ruitvorm in enkel of dubbeldraads uitgevoerd. Dat kan met vlechtband van Gipea. Strandjurk met vlechtband van BUFFALO LONDON.


De gevlochten band bij de mooie hals kan gestrikt worden.


De jurk is helemaal gedessineerd. Lazamani Slipper - Fraaie slipper in rosegold met vlechtband. Schrijf de eerste review van dit product.


Materiaal: Bovenmateriaal: kunstleer, voering: kunstleer en synthetisch, binnenzool: rubber en kunstleer, zool: synthetisch. Breedte 1mm, Lengte Meter.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.