vendredi 18 avril 2014

Snuitkever bestrijden

Hoe kan ik de taxuskever (of snuitkever ) bestrijden ? Aaltjes tegen de volwassen taxuskever (lapsnuitkever of snuitkever) is een speciale val, lokplankje, voor . Taxuskever op een biologische, duurzame en eenvoudige wijze bestrijden met nematoden. Snuitkevers veroorzaken schade aan beplantingen. Het juiste moment voor de bestrijding hangt af van het soort snuitkever.

Een aangevreten druif of andere planten zijn erg vervelend. Gelukkig is deze snuitkever goed te bestrijden. Lees hier alle informatie.


Taxuskever: Schadebeel levenscyclus en bestrijding Taxuskever eet happen in de bladeren van de plant en taxuskever larven eten de wortels van een plant. Maastricht gaat als eerste gemeente uitheemse snuitkevers bestrijden met insectparasitaire nematoden, aaltjes. Op twee locaties in de stad is . De larven van de snuitkever eten anmelijk aan de wortels van de planten.

Het effectief bestrijden van deze larve snuitkever kan met: de aaltjes tegen de larven. De snuitkevers kunnen veel schade aanrichten en daarom kun je beter proberen je tuin te beschermen. Het snuitkever bestrijden brengt veel werk met zich mee . Denk bijvoorbeeld aan de taxuskever, de meikever en de snuitkever , die ieder hun eigen . Verschillende soorten aaltjes of nematoden parasiteren op de larven van deze snuitkevers die onder. Dit is dan ook het ideale moment om te gaan bestrijden.


De lapsnuitkever, ook wel snuitkever of taxuskever genoemd.


We laten het maar zo en gaan niet bestrijden. Het zijn kleine (ongeveer mm) zwarte snuitkevers met zwart-rode poten, die waarschijnlijk een schimmelinfectie hebben, dixit natuurpunt. Niet iedereen kent de problemen van snuitkevers.


BEMMEL - De snuitkever en de buxusmot vormen een risico voor het groen in de gemeente Lingewaard. Met name in het Huissense . Een methode om de kevers weg te vangen is door in de avond een paraplu onder de besmette plant uit te klappen. Bestrijding van de snuitkever.


Heb je ongedierte in je voorraadkast zien lopen? Wacht niet, want deze beestjes kunnen veel eieren leggen.

Hieronder kun je lezen hoe.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.