mercredi 23 avril 2014

Kamerplant monstera

Deze makkelijke kamerplant staat in Nederland ook wel bekend als Deliciosa, Monstera of Gatenplant. De Philodendron behoort tot de plantenfamilie van de . Monsterlijk grote, groene bladeren met gaten, je herkent de Monstera direct aan zijn opvallende uiterlijk. Heb je niet zulke groene vingers?


Top › Gatenplant (Monstera) incl.


Een super trendy plant die ook nog eens heel gezond is.

De Monstera heeft unieke bladeren en is een echte klimmer! Daarnaast is de Monstera een erg sterke plant en gemakkelijk te verzorgen. Met zijn grote, ronde bladeren maakt deze plant een statement in je huis.


Er wordt gezegd dat de Monstera deliciosa symbool staat voor verstikking. Deze Monstera van Green Lifestyle Store wordt ook wel gatenplant genoemd vanwege de vele gaten in het blad.


De plant komt oorspronkelijk uit de tropische. Deze wortels van deze klimplant hechten zich in de vrije natuur aan rotswanden en de plant kan dan tot wel enkele . Kamerplant - Monstera deliciosa - ↑ 60cm.

Dan is de decoratieve monstera of gatenplant met groot, diep ingesneden blad met gaten in de buurt van de nerf dé kamerplant voor jou! Met het toenemen van de populariteit van kamerplanten is ook de populariteit van de Monstera deliciosa (gatenplant) weer toegenomen. Als je een oerwoud wilt aanleggen in de woonkamer dan is de gatenplant of Monstera Deliciosa, zoals de Latijnse naam luidt, de perfecte plant. De gatenplant ( Monstera deliciosa) is een plant uit de aronskelkfamilie (Araceae).


Het is een kruipende klimplant, die van nature voorkomt in de tropische . Wie regelmatig Pinterest en Instagram afspeurt voor interieur inspiratie, is de Monstera ongetwijfeld weleens tegengekomen.


Een tropische klimmer die het prachtig doet in uw warme huiskamer! Uw grote kamerplant Monstera Deliciosa koopt u goedkoop bij Warentuin! Grote gevulde plant met veel grote groene bladen.


Staat het best in de hoek huis. Met een Monstera deliciosa (ook wel Gatenplant) haal je een oerwoud in huis. Deze plant groeit snel op een half-zonnige plek.


Opvallende verschijning: Monstera deliciosa, ook wel gatenplant. De kamerplant komt oorspronkelijk uit het oerwoud van Midden- en . De naam verwijst naar de vruchten van de plant , die naar banaan en ananas smaken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.