jeudi 17 avril 2014

Gietijzeren handpomp onderdelen

Vind gietijzeren handpomp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Diverse onderdelen voor zwengelpomp - handpomp - waterpomp. Leder manchet voor gietijzeren handpomp No (mm).


DICHTING VOOR KEGEL VAN HANDPOMP NR 2-3. EMMERLEDER VOOR AMERIKAANSE HANDPOMP NR.

KLEPJE GIETIJZER MET SLOTLEER. Na verloop van tijd is ook een gietijzeren handpomp aan een opknap beurt toe. De onderdelen die het meest slijten vindt u in onze revisie set.


Onderdelen voor handzwengelpompen. Handzwengelpompleer mm compleet afdichting set voor handpomp pompleer voor NR 4. De set bestaat uit een le. Zuiger Nr Orginal Handpomp NR 4. Nostalgische handpompen ( gietijzer ). Pompstandaard voor handpomp met rondflens voor NR 4.

Bent u opzoek naar onderdelen voor uw handzwengelpomp? Bekijk dan snel het assortiment zwengelpomp onderdelen op Tuinexpress. De handpomp vastgemaakt tegen een grote rechtstaande balk, tegen een.


De 3-delige set bestaat uit een leren zuigmanchet, een rubberen flens en een klepdichting. Deze onderdelen zijn geschikt voor de gietijzeren handpompen. Goedkoop gietijzeren en aluminium handpompen online.


Diverse losse onderdelen voor aluminium handpomp zoals hendel, . Gietijzeren handpomp met diameter mm,.


Met een gietijzeren handpomp in de tuin aangesloten op de regenput, beschikt u altijd over vers regenwater. Dat is het beste water voor uw planten. Weet er iemand hoe je al die onderdelen juist in elkaar moet steken?


Antieke handpompen voor waterput uit gietijzer De meeste werden gebruikt.


Prijzen vanaf € voor een complete pomp, of losse onderdelen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.