mardi 29 avril 2014

Hooiruif weide

Bij ons ( hooiruif.be) kan je terecht voor Franse hooiruiven om bij te voederen op de weide - voordroog - hooi. Gegalvaniseerde hooiruif voor op de weide , ideaal om hooi of of ander voeder. Veilige( geen scherpe hoeken) en robuuste constructie, is voorzi… € 8900.


Schapen en geiten hooiruiven. Hooiruiven voor paarden voor de beste prijzen! Vind hooiruif paarden op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. IJzersterke kwaliteit voor een scherpe prijs. Erg sterke en grote RVS weide hooiruif. Zoekt u een stevige hooruif?


Wij hebben een groot assortiment hooruiven voor in uw paardenbox, paardenstal of weiland. Slowfeeders, haybars, voederringen, hooiruiven , wandruiven. Een hooiruif is de ideale oplossing voor het bijvoeren van koeien, paarden en schapen.


Groot assortiment hooiruiven snelle levering voor scherpe prijzen. Growi hooiruif voor in weide of paddock.

Dubbele hooiruif voor schapen en geiten. Hier vindt u enkele modellen van hooiruiven en hooinetten. Maak uw weide , stal of paardenbak compleet met een hooiruif ! Daarvoor gebruik je best bakken en hooiruiven , die je aan een wand.


Uw dieren handig voeren in een weide hooiruif ? Wij verkopen een sterke RVS weide hooiruif.


De hooiruif is een Nederlands fabricaat. Deze stevige hooiruif kan in de stal of weide worden gezet en houdt het verse hooi van de . Deze hooiruiven komen uit eigen productie en zijn zeer degelijk. Diverse soorten professionele hooiruiven zoals een gevelruif, balenruif of Engelse hooiruif.


Bestel ze eenvoudig online! De Vos Weidetechniek - Patura, hooiruif ,drinkbak,weidemateriaal,galagher, dealer,verdeler,oost-vlaanderen,schapen,paarden,stalinrichting in Lovendegem. Op zoek naar een landelijk houten hek of een specifieke hooiruif ? Een open loopstal die aansluit op een weide is aan te bevelen. In korte tijd uitgegroeid tijd tot de grootste en voordeligste ruitersportzaak van Zeeland.


De winkel waar u van harte welkom bent en een . Voerbakken en hooiruiven.


Heeft iemand ervaring met onderstaande ruif? Weide voerbak op poot met PVC 315.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.