vendredi 25 avril 2014

Tuinkalender app

De app waarschuwt wanneer uw planten moeten worden bewater gevoed. U heeft toegang tot een tuinkalender en een forum met 60. Je kunt een persoonlijke tuinkalender maken en krijgt vervolgens in de app of via e-mail updates over de aandacht die jouw planten nodig . Aan de hand van uw persoonlijke tuinkalender weet u wat u de komende tijd in uw tuin . Wie zich aanmeldt bij MijnTuin.

Een overzichtelijke app tjokvol nuttige. Van januari tot december: elke maand zijn er klusjes te doen in de tuin. Wil je weten wat je nu kunt doen in de tuin? Of tuininspiratie van het moment?


Onze tuinkalender geeft handige tips voor wat er nu gesnoei verplant en . MijnTuinApp (MijnTuin.org) Android MijnTuinapp is een app van de. Elke maand is er een nieuwe tuinkalender die je precies verteldt wat je .

Wij schotelen je hier dan ook tien interessante iPad- apps voor die je. De app biedt gebruikers eerste hulp bij plantverzorging. Zodra je een account hebt voor de Pokon app , kun je ook inloggen bij Mijn Pokon met dezelfde gegevens.


Hou gratis en gemakkelijk via de Digituin de planten bij uit uw tuin en krijg maandelijks gratis onderhoudstips voor uw tuin.


Voor elke tuinproject is er een juist moment om ermee aan de slag te gaan. Dit geldt ook voor het zaaien, planten, snoeien en bemesten van je tuin. Wat moet je doen in de tuin in maart?


Welke planten kan je planten of zaaien? Bekijk de tuinkalender voor het hele jaar. De eerste plantjes kunnen gezaaid worden.


Download nu de Pokon app en profiteer van tips en inspiratie afgestemd op jouw interesses. Met een tuinkalender hebt u een handig handvat voor wat u wanneer moet . Je wilt een mooi en gezond gazon, je heg moet strak blijven en je wilt een terras vrij van onkruid en . Verder wordt aangegeven welke . Net zoals er vroeger kanaries gebruikt werden om onheil vroegtijdig te.


Create an app from your Blog.

From general topics to more of what you would expect to find here, . Tuinkalender mei - De vogels zijn druk bezig met het bouwen van hun nestjes en het leggen van eitjes. Voor de tuinliefhebbers valt er ook genoeg te doen om . Meld u hier aan voor de wekelijkse . De app opent met een menu waarin de volgende informatie te vinden is: IdeetjesWeetjes, Tuinkalender , Folder, Boodschappenlijstje en Vestigingsinformatie. In deze tuinkalender kunt u vinden wat u in welke maand voor een klussen kunt doen in uw tuin. De tuinkalender van Velt vertelt je wat er iedere maand moet .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.