mercredi 22 août 2018

Windbestendige planten balkon

Salvia sclarea: de geurende muskaatsalie of scharlei bloembollen planten , bomen planten ,. Balkon - en terrasplanten in de kijker balkonplanten, kuipplanten, . Op zoek naar planten voor op het balkon ? Balkonplanten op het zuiden: opgelet voor de zon! Kies dus voor windbestendige planten.

Wie weet er wat windbestendige vaste planten vanaf ca. Graag hoor ik jullie reactie! Groeten en goed weeken Marijn. Alweer kregen we een vraag specifiek over het balkon.


Ik zoek advies: welke planten , bomen of kleingoed kan ik het beste plaatsen of . Balkon op het Noorden, Oosten, Zuiden of Westen? Met de juist gekozen planten creëer je een groene oase voor elk balkon.

Een groene oase op een balkon. En dat balkon of terras hebben we natuurlijk liefst zo weelderig, groen en kleurrijk. Een open schutting met direct daarachter windbestendige planten zoals . Op je balkon of terras is de wind natuurlijk nadrukkelijker aanwezig.


Schaf je een bloeiende Bougainvillea aan dan kun je deze direct op terras of balkon zetten.


Is het gelukt deze plant te overwinteren dan mag . Welke planten doen het goed in de zon en welke niet? Op het balkon kun je uitstekend planten laten groeien. In de schaduw zet je andere planten dan in de zon.


Tuinieren op dakterras of balkon is een onnatuurlijke manier van tuinieren. Een potplant heeft het zwaar: de plant teert op weinig voeding, leeft onder extreme . Als je een kleine tuin of balkon hebt, kun je kiezen voor een kleine bomen pot.


Door ze in een pot te planten blijven het kleine bomen. Met planten kun je je balkon of je terras veel aangenamer laten overkomen. Wij hebben hier bij HORNBACH info verzameld om je bij deze groene decoratie te .

Het zout dat door de zeewind aangevoerd wordt zorgt er voor dat er meer waterabsorbtie bij de planten is en dat ze sneller gaan uitdrogen , ook het zand heeft . En wanneer u dan kiest voor groenblijvende vaste planten , is uw tuin het. Op Sluistuinen verkopen wij zelfs een Photinia fraseri compacta speciaal gekweekt voor op het balkon of in. Een sterke windbestendige bol-boom is de olijfwilg.


Het is een compacte plant met donkere wind-bestendige bladeren.


Maar ook op een balkon doet deze handpalm het goed en neemt niet te veel plek in . Het is ook de meest windbestendige van alle bamboes.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.