jeudi 23 août 2018

Kattenverjager met water

Water -stop: een nieuwe aanpak tegen ongewenste dieren. Dit zijn systemen die oorspronkelijk zijn gemaakt om reigers te verjagen, maar die het ook goed doen tegen katten in . Een waterpistool spuit ook al genoeg water om de kat te verjagen. Als u kinderen heeft vinden die het misschien ook wel leuk om mee te . Een manier om katten toch met water af te schrikken is met de BSI kattenverjager , hierbij wordt de kat besproeit met water en tegelijkertijd afgeschrikt met .

In tegenstelling tot andere apparaten maakt de ScareCrow gebruik van water om het dier te verjagen. Het product kan gemakkelijk worden aangesloten op uw . Ik heb die van onze overburen met water behandel nadat ik tig keer heb. Het geluid dat de kattenverjager verspreid is schadelijk voor het . Een kort overzicht van mijn vriendelijke kattenverschrikker.


De kattenverjager signaleert een kat tot ca.


Kattenverjager op batterijen.

Gebruik een kattenverjager om de katten te verjagen uit uw tuin. Bewegingsmelder, timer, electrisch afsluitertje voor je water. Houdt katten eenvoudig en veilig weg van uw tuin en vijver.


Wanneer een kat in de buurt komt van de CatStop klinkt er een sterk ultrasoon . Piepend kastje vanuit de tuin ( kattenverjager ). Een emmer met water is zéér effectief of schrikdraad met een lage volt er op.


Gewoon nat spuiten, de meeste katten hebben een hekel aan water. Je vult de ballon met water en hangt hem op aan een struik of boom. Bekijk alle advertenties van. Vergelijkbare advertenties.


De kat afschrikken met water : De kat te laten schrikken door water te gebruiken is een goede, maar zeer tijdelijke oplossing (tenzij je het heel vaak herhaald).


Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder! De anti honden en katten korrels lossen niet op in water en blijven meerdere weken. Reigerschrik en kattenverjager.


Producten tegen reigers en katten bij de vijver.

Accoustisch, visueel, schrikdraad of met waterstralen. Heeft u last van reigers, katten of andere ongewenste vogels bij uw vijver? Bestel dan nu deze Superfish Verjager en bescherm uw vijvervissen!


Deze heeft een beweging sensor en spuit water als hij iets ziet. Nadeel is dat het ook vogels weghoudt.


Bij de buren als eens gevraagd of er iets aan te doen was, maar veel verder dan water gooien als ze bezig zijn komen die ook niet. Koop nu en betaal pas over dagen!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.