mercredi 22 août 2018

Boomhut spa

Deze houten boomhut ligt in het bos, op slechts minuten rijden van het centrum van Spa. Geniet van een heerlijke boomhut vakantie in deze luxe boomhut voor personen op meter hoog in de bomen. Laat je verrassen zijn door de unieke manier . Gelegen op meter boven de grond biedt deze nieuwe romantische boomhut met panoramisch dak vanwaar je zult genieten van een adembenemend uitzicht.


Als je eens origineel wil logeren, is de boomhut zeker een aanrader!

GG Genieten van de gemakken van een originele vakantie in het midden van de bomen van Spa , een originele plek in de natuur. U zult verrast zijn door de ongebruikelijk manier om de hot tub te bereiken: . De hut is verwarmd en beschikt over een gemeubileerd balkon en . Via een vaste trap bereikt u de 5-persoons boomhut. Luxe cottage Aqua is een vakantiehuis geschikt voor maximum volwassenen en kinderen.


Het is ingericht in flament-stijl met oog voor detail, zowel. La Cabane du Perche biedt je comfort, rust, een uitstekend ontbijt en dat alles op grote hoogte… Op slechts twee uur rijden . La Cabane dans les Arbres: een spa en sauna zijn ook aanwezig in deze charmante boomhut in de Cevennen.

Boomhutten met spa in Normandië. Verstopt tussen het groen op . Bied een cadeau voor een ongewone vakantie zeepbel, een boomhut , tent op. Er zijn een aantal goede luxe hotels in Spa met wellness faciliteiten en een gastronomische keuken. Iets buiten Spa is zelfs een BB in een boomhut.


La Bateliere sur Loire Een van de beste boomhutten in frankrijk volgens.


In deze luxe boomhutten vind je alles wat je als kind wou, en nog veel. De boomhut Cabane Spa Bien-être in Frankrijk heeft het allemaal. La cabane de luxe du Clos Saint-Amand est située dans un parc naturel, en campagne et à mn des . Zoek het hogerop en breng de nacht door in een boomhut. Pieter Brueghelschool (E. v. Beinumsingel).


Met SPA kan je een verblijf winnen in één van de buitengewone boomhutten van het Natuurpark van de Twee Ourthes.


Zwicht voor de charme van de . Ontdek een scala aan weekendjes weg en themaweekends in heel België, Nederlan Frankrijk of Duitsland. Een boomhut overnachting is een keer wat anders en brengt je terug naar je kindertijd. Bekijk deze unieke locatie!

Daarom de meest bijzondere boomhut accommodaties op een rijtje. Zet uw bagage neer, parkeer uw auto . Want als je echt eens even flink uit de band wil springen, dan boek je toch gewoon een spabehandeling in een boomhut of eentje met uitzicht . Onze beroemde Cocoon Tree kan dienen als een bungalow, pop-up hotel, boomhut , spa en vele andere mogelijkheden. Joytime in Grolloo investeert in . In bijzondere locaties als een oude sigarenfabriek, landhuis of een boomhut.


Khao Sok Jungle Huts Resort boomhutten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.