mardi 14 août 2018

Bodeminsecten bestrijden

Engerlingen zijn de larven van verschillende kevers. Tijdens de wintermaanden zitten ze diep onder de grond en komen bij het stijgen van de . Dit is een strooikorrel tegen bodeminsecten zoals larven van koolvliegen, emelten (larven van langpootmuggen), engerlingen, ritnaalden en aardrupsen in uien, . Bestrijding van bodeminsecten in de moestuin. Op regelmatige basis doen wij waarnemingen in de siertuin, fruittuin en .

Sorteer op: Standaard volgorde. BSi tegen engerlingen, emelten en andere bodeminsecten. Aaltjes tegen bodeminsecten zijn specifieke nematoden, die instaan voor een snelle.


Aaltjes zijn het meest effectief in het bestrijden van de bodeminsecten. De bekendste bodeminsecten die je graszoden kapot maken zijn engerlingen en emelten. Hoe herken je deze soorten ongedierte.


Bodeminsecten (Larve Koolvlieg).

Plantaardig insecticide voor de bestrijding van. Met BSI Sol Insect reken je radicaal af met schadelijke bodeminsecten zoals engerlingen, emelten, ritnaalden, aardrupsen en larven van koolvliegen. Pychlorex Garden Strooikorrel voor het bestrijden van bodeminsecten ( engerlingen, emelten, etc.) in gazon en moestuin. Toe te dienen in vochtige periode voor . Dan moet u naast een portie.


Zoekt u een veilige oplossing om bodeminsecten te bestrijden ? Vereecke-De Cleene injecteert aaltjes tegen emelten, engerlingen en larven.


WUR: schimmels bestrijden bodeminsecten. Wageningen – Wageningen UR heeft vijf schimmels geïdentificeerd die tot 1procent van . Natuurlijke vijanden van verschillende bodeminsecten. BODEMINSECTEN concentraat.


Brimex natuurlijke milieuvriendelijke producten.


Kwaliteitsproducten voor de professionele tuinbouw, hoveniers, tuincentra, particuliere (moes)tuin liefhebber. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Emelten en engerlingen zijn niet lastig te bestrijden.

Hypoaspis miles zijn roofmijten tegen springstaarten, poppen van trips en varenrouwmuglarven. Effectieve biologische plaagbestrijding. Bevat geen giftige stoffen en is veilig voor mens, dier en milieu. Abstract, Van alle schadelijke bodeminsecten bij bloembollen vormen ritnaalden bij de teelt van gladiolen de grootste bedreiging.


Minder massaal, doch voor de . Flybusters vliegenbestrijding, dispenser starter set met dispenser, Ecobuster navulling en batterijen voor bestrijding van vliegen en insecten en insecten.


Ter bestrijding van : veenmollen, aardrupsen, larven koolwitje en andere bodeminsecten. Nematoden zijn microscopisch kleine . Denk bijvoorbeeld aan engerlingen emelten rouwvliegen of . Last van vervelende larven in uw tuin? Met dit krachtige concentraat op basis van planten- en kruidenextracten komt u snel van de bodeminsecten af!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.