lundi 6 août 2018

Boerenjasmijn planten

U kunt deze heester in het najaar of vroege voorjaar planten. Dat de boerenjasmijn een plant voor echte tuinliefhebbers is blijkt al uit de geschiedenis van de boerenjasmijn. De nederlandse naam is Boerenjasmijn , familie van de Philadelphaceae.


De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca.


Om de plant te verjongen moeten in de winter alle oude scheuten vlak boven de grond worden . Written by Online Tuinieren.

De planten worden 3-m hoog. Omdat ze eenvoudige, heerlijk geurende bloemen dragen, die in mei en juni verschijnen, worden ze boerenjasmijn genoemd. Een prachtig bloeiende heester!


De verschillende soorten boerenjasmijn bloeien uitbundig in. Bij het aanplanten is het aangewezen de plant iets dieper in de grond te planten om. De boerenjasmijn is de meest bekende vertegenwoordiger van het geslacht.


De hoogte na jaar is 2cm. Philadelphus coronarius - (Welriekende jasmijn, boerenjasmijn ) - mooi .

De Boerenjasmijn kan behoorlijke hoogten aannemen, daarom is het af en toe snoeien geen overbodige luxe. Bedenk wel dat de plant dan een jaar minder tot. U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Boerenjasmijn niet! Beschrijving: Zeer sterk en aangenaam geurende bloemen!


Verjongingssnoei in de winter: oude scheuten tot aan de basis afknippen, en jonge scheuten tot de helft inkorten.


Deze variëteit groeit met licht . Of knip na de bloei, op het einde . Zorg er bij het planten dus voor dat er voldoende ruimte beschikbaar is voor de struik . Nu worden de betreffende planten ingedeeld in de familie Hydrangeaceae. Boerenjasmijn is een heester die aan de voet van de plant (en ook hogerop de twijgen) nieuwe twijgen vormen. Daarom zijn ze zeer goed geschikt om de . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Dat bevordert het herstel van de plant.


Ga je de boerenjasmijn kopen? Wist je dat je geen professionals hoeft in te huren voor het planten van jouw nieuwe haag?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.