mardi 17 juillet 2018

Welke planten in de tuin

Dan is de onderhoudsvriendelijke tuin iets voor jou. In de plantengids vind je meer info over welke plek je plant verkiest. Beslis dan welke stijl u het meeste aanspreekt.


Dit zal de plantenkeuze sterk beïnvloeden. U mag indien u dit wilt ook al een kleurenschema voor de tuin. Elke maand ons laatste nieuws, acties en tips ontvangen?

Tuin , moestuin en bloemschikken! Planten kiezen voor de tuin vraagt enige kennis over hoe een gezonde plant eruit. Het resultaat is een tuin waar veel te veel planten in staan die bovendien allemaal op hetzelfde moment bloeien.


Als je een nieuwe tuin gaat aanleggen is het verstandig om een goed. Voordat je planten gaat kopen, moet je weten of de beplanting in de zon, in de . Dit vragen veel mensen zich af en daarom hebben wij een lijstje gemaakt van mooie planten. Dan heb je geluk, in de volle zon bloeien namelijk de mooiste vaste planten. Er is keuze uit honderden verschillende vaste planten , .

Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Niet elke tuinplant is geschikt . Een tuin in volle zon, is een plantenparadijs voor zuiderse planten.


Herken ze aan hun grijze kleur of het tegen zonnebrand beschermen van hun blad -en soms . Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je tuin : de bloemen en planten. Maar het kan nog best lastig zijn om de keuze te maken voor de juiste . Een beplantingsplan maken voor de tuin is het leukste deel van een tuin ontwerpen en maakt. Bepaal eerst welke planten er mogen blijven. Hier leest u alles over populaire vaste planten en de verzorging!


Hierdoor kunt u jaarrond van een bloeiende tuin genieten, wanneer u deze correct . Binnenkort laten de bijen zich weer zien.


Wat kan je doen om dit jaar veel bijen in de tuin te lokken? Lees hier welke planten bijen lekker . Hoe bewaar je kleur in je tuin in de herfst: top herfstplanten. In veel tuinen zijn in de herfstperiode geen bloeiende planten meer te vinden terwijl er genoeg.


Zaai of plant inheemse soorten die nectar voorzien voor vlinders en bijen.

Twee geliefde planten voor de tuin. Angelo Dorny vertelt wanneer je deze twee mooie zomerbloeiers. Welke bloemen kies ik voor mijn tuin ? Vaste planten zijn de basis van uw tuin. Breng een bezoek aan het tuincentrum en kijk welke planten passen bij jouw wensen en smaak en maak een collage of ontwerp van de border . In het najaar sterven de meeste .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.