lundi 16 juillet 2018

Lokvloeistof wespen

Ze zijn erg nuttig omdat ze plagen die oogsten kunnen verwoesten helpen . Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om wespen te vangen. Zo kunt u zelf een wespenval maken van een lege fles of een. Lokvloeistof voor de vliegen- en wespenvanger NCT15.


Wespenval-Bio met lokvloeistof. Overlast wespen in je tuin?

Hoe kun je wespen bestrijden of verjagen? Ontdek de tips tegen wespen die wij voor je op een rij gezet hebben. Als lokmiddel voor wespen of vliegen kunnen zoete vloeistoffen worden . Geen geknoei meer met ranja - heerlijk voor wespen ! Zomers zijn wespen bijna niet weg te denken, ze zoeken zoetigheid op en juist dan is zoetigheid.


Speciaal geschikt om vliegen (aasvliegen en fruitvliegen) en wespen te vangen. Gedeelte lokvloeistof aanvullen met water in de val.


U kunt deze discrete vallen gewoon ophangen buiten in de schaduw en zij doen de rest.

Elke val bevat een lokvloeistof die wespen naar binnen lokt en zodra . Heerlijk: een verkoelend wijntje, een ijsje, of stukjes zomerfruit met dit warme weer, maar wat doe je tegen die vervelende wespen die daar op . Eenmaal binnen, kunnen zij niet meer naar buiten. Een erg praktische oplossing . Gelukkig geldt dit ook voor het aantal bestrijdingsmiddelen tegen wespen. Dit kan onder andere met een wespenval inclusief lokvloeistof.


De lokvloeistof is een ecologisch lokaas.


Het is gebruiksklaar, niet giftig en . Vliegende insecten, zoals wespen , dazen en muggen, kunnen flink in de weg vliegen. Welkoop heeft producten tegen deze vliegende, stekende insecten. Gebruiksklare vloeistof op basis van 1 natuurlijke producten . Deze wespenval is eenvoudig in gebruik en kan meerdere keren gevuld worden.


U Schroeft de dop van het flesje lokvloeistof en vult de bodem van de . Om wespen goed te bestrijden is het zinvol om te weten hoe ze leven. Op deze pagina vindt u de beste tips tegen wespen.


Heeft u last van een wespennest , pas deze tips toe en u zult geen last meer ondervinden van de beestjes.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.