mardi 24 juillet 2018

Aaltjes tegen emelten

Stop de schade aan je gazon. Heb je bruine verkleuring in je gazon en last van losse graszoden? Dan zijn engerlingen de boosdoeners. Dit zijn de larven van de mei-, juni- of rozenkever.


Last van emelten in het gazon?

Bestrijding kan met het natuurlijke middel: aaltjes tegen emelten. Biologische bestrijding van emelten met nematoden. Wilt u nematoden ( aaltjes ) tegen emelten bestellen?


Emelten of de larven van langpootmug kunnen effectief bestreden worden in het gazon met. Dit doe je met aaltjes tegen emelten.


Deze aaltjes dringen het . Aaltjes tegen engerlingen in gazon. Emelten kunnen, zeker wanneer zij een plaag vormen, behoorlijke schade aan.

Schade veroorzaakt door emelten is vaak te zien in het gazon door kale, ronde plekken. De emelten zijn uitstekend te bestrijden met behulp van aaltjes tegen. Het aaltje (nematode) Steinernema spp bestrijdt emelten op een natuurlijke wijze.


De aaltjes zijn verkrijgbaar in een verpakking voor 2m². Met aaltjes kan je snel en op een natuurlijke manier emelten in je gazon bestrijden.


Emelten zijn de larven van langpootmuggen die zorgen voor kale plekken in . ECOstyle Aaltes tegen emelten , bestrijdt emelten. Hoe werken aaltjes tegen emelten en engerlingen? Toepassingsperiode: september tot begin november bij een bodemtemperaturr van tenminste 14C°.


Ze leven van de engerlingen en vermenigvuldigen zich tot er zich geen engerlingen meer in het gazon bevinden. Herhaal na weken voor het beste . Wilt u emelten met aaltjes bestrijden dan kunt u kiezen uit onderstaande producten.


Het biologisch bestrijdende aaltje tegen emelten voor een oppervlak van . Blijven er gaten in je gazon achter, na de behandeling tegen engerlingen? Nematoden en aaltjes zijn kleine rondwormen die niet zichtbaar zijn met het blote oog. De nuttige aaltjes dringen de levende engerlingen binnen.


De engerlingen dienen als voedsel totdat de engerling het loodje heeft gelegd.

Leverbaar bij een bodemtemperatuur vanaf °C. Wil je op een organische manier ongedierte in je tuin tegen gaan, dan zijn aaltjes de oplossing! Tegen schade door emelten in gazons.


Emeleten kunnen voorkomen in gazons, waar zij aanzienlijke. Langpootmuggen leggen, afhankelijk van de soort, eitjes in het najaar of in het voorjaar én het najaar.


Uiteraard is deze met twee cycli per jaar het meest nefast.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.