mercredi 25 juillet 2018

Pluimhortensia

De pluimhortensia is één van de meest populaire tuinplanten. De plant associeert direct met oude, landelijke boerderijen waar langs het water lange rijen . Je kunt een pluimhortensia snoeien in de winter, maar wacht . De naam pluimhortensia zegt eigenlijk al genoeg: een hortensia met bloemen die als pluimen groeien. Laat je deze zomer eens verrassen door de pluimhortensia.

Deze naam dankt hij aan zijn grote, . Hydrangea paniculata is oorspronkelijk afkomstig uit China en Japan en wordt ook wel pluimhortensia genoemd. Welke soorten pluimhortensias zijn er, naast de hortensia paniculata limelight? Herfstverkleuring bloemen naar roze.


De bloemkleur is groenig-roomwit en de bloeitijd is van ca. Waarschijnlijk is het een kruising met een Hydrangea heteromalla. Koop of Verkoop pluimhortensia op Marktplaats.

HYDRANGEA PANICULATA Soorten : KLIK op de naam in blauw ! Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Dat kan en hij zal gewoon weer flink bloeien! Snoei tien centimeter vanaf de.


De Hydrangea Paniculata, beter bekend als de pluimhortensia , wordt in maart gesnoeid. Met het snoeiafval kun je de plant heel gemakkelijk vermeerderen en . Ze mogen van Januari tot April . Pluimhortensia Kopen: De Pluimhortensia om zijn pluimachtige bloeiwijze. Bij kwekerij online al vanaf € 5. In tegenstelling tot de twee . Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Planten van pluimhortensia.


Bloemkleur in fasen: eerst zuiver wit, vervolgens verkleurend naar roze, naar rood ! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bloeiperiode: Juli - Oktober.

Bloemen: kegelvormige witte bloempluimen die in de herfst sterk donkerroze-rood verkleuren. Krachtig groeiende pluimhortensia met grote dikke pluimen die na de roomwitte bloei prachtig roze verkleuren. Bloemkleur: limoen tot creme wit, in de herfst verkleurend naar roze. Met zijn sierlijke, piramidevormige bloemen geeft de pluimhortensia Hydrangea Limelight op stam.


See what people are saying and join the conversation.


Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.