mardi 5 juin 2018

Put met terugslagklep

Een terugslagklep diameter 110mm, ingewerkt in een PVC put met diameter 31 voor bescherming tegen teruglopend rioolwater. Inclusief vergrendel functie. PVC TERUGSLAGKLEP PREFAB IN PVC CONTROLEPUT.


Ontdek onze uiterst scherpe prijs voor Put 4met terugslagklep 1online op Bouwdepot.


Inspectieputten met ingebouwde PVC terugslagklep. Na de plaatsing heeft men mij verteld dat ik een .

Vorige week vrijdag bij hevige regenval vastgesteld dat het water vanuit de riolering terugkwam naar mijn septische put. Deze terugslagkleppen kunnen binnen enkele minuten worden geïnstalleerd in een leiding of een put , en kan zowel als inlaat als uitlaat ingezet worden. Een mooie uitbreiding in het assortiment is zeker de put met ingebouwde terugslagklep. Voor maatwerk, kan u de maatwerkformulieren downloaden.


Terugslagklep diameter 1Nieuw (niet gebruikt wegens verkeerde maat).


Ik heb een terugslagklep geplaatst voor het afvoerwater, maar niet achter de septische put. Volledig gefabriceerd uit H-PVC, met een afdichtingsrubber . De Wafix PVC nazichtput is een complete put met diameter 315. De put wordt geplaatst in een rioolstelsel en heeft een leiding naar het open water.

De HDPE terugslagklep bestaat uit een scharnierende klep, geplaatst onder een hoek. De Beuker terugslagklep kan – op verzoek – met RVS 3onderdelen bestand tegen. Basic put 3met terugslagklep.


Uitvoering: Opening 3mm. Of is een terugslagklep niet geschikt om geuren te vermijden?


Een watermeter meet de hoeveelheid leidingwater die verbruikt wordt door de gebruiker. Deze watermeter zit in een pvc buis van 3mm doorsnede en is 8. ZOU HET DE FILTER ONDERAAN AAN DE GEBOORDE PUT KUNNE ZIJN. Het uiteinde met de terugslagklep duw je dus in je geboorde put. UItneembare klep voor gemakkelijk onderhoud.


Geleverd met uitlifthendel (73cm ) en verlengd stuk (70cm).


Aansluitingen DN 160mm met vaste rubberringen. Zorg voor een terugslagklep tussen put en beek. Zachte aanvoer woelt je slib niet om.


Vlottende aanzuiging in de plaats van die dompelpomp op de bodem. Overzicht van terugslagkleppen voor pompstations.


Ik wil graag een terugslagklep laten plaatsen in de buis die van de septische put naar de riolering gaat. Hiervoor moeten enkele terrastegels verwijderd worden .

RW- put (00l) septische put. PVC toezichtputten met ingebouwde terugslagklep Toezichtput hoogte 5mm,.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.