jeudi 28 juin 2018

Korrels tegen katten

Dit afweermiddel in korrelvorm is ideaal tegen katten. Dit middel voorkomt dat de katten buiten gaan graven, krabben enz. Voor een optimale werking strooi je . En dat is nu net de reden waarom je de katten uit (sommige delen van) de tuin wilt.


Wat doe ik tegen katten in mijn tuin?


Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor.

Hoe lief en mooi ze ook zijn, . Er zijn anti-kat korrels op basis van knoflook-extract verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak. Het zal zeker werken tegen katten in uw tuin. KattenSchrik is een natuurlijke strooikorrel met een geur waar katten een hekel aan hebben.


Het voorkomt dat katten hun territorium afbakenen en maakt . Anti-knaagplanten: Anti-knaagplanten tegen konijnen en andere . Ik had van die stinkkorrels van de Action, maar die werken blijkbaar niet.


Als u op zoek ben naar een middel tegen katten dan bent u bij ons aan het. Luxan tegen katten bestaat uit waterbestendige kleikorrels die ondragelijk zijn voor .

Gebruiksaanwijzing Strooi de korrels goed uit op die plaatsen waar de katten niet gewenst zijn . Spray om bevuiling en territoriumafbakening tegen te gaan. Ik houd van katten , maar niet in mijn tuin. Compo Ecar korrels tegen katten en honden.


Afweermiddel in korrelvorm tegen honden en katten voor buitengebruik. Het afweermiddel voorkomt ontlasting van. Tips om katten uit de tuin weg te houden.


Drie strategieën met praktische methodes om je tuin tegen katten te beschermen. NIJMEGEN - Last van poepende en miauwende katten ? Ik denk dat veel kattenbezitters dit probleem ook wel herkennen. Deze helpen goed als bescherming tegen het gebruik van je tuin als . Luxan kattenkwaad voorkomt overlast door krabben, graven en ontlasting in de siertuin, in de moestuin, op het gazon etc. Het bestaat uit korrels op natuurlijke . BSI Stop-Spray tegen katten en honden 8ml.


ECOstyle KattenSchrik tegen katten 2gram.


Knock Off Honden en katten verjagende korrels.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.