mardi 26 juin 2018

Jobs bloemen en planten

Bloemen Planten vacatures beschikbaar op Indeed. Ervaring in de verkoop van bloemen en planten. Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar. Medewerker Plantencomposities, Commercieel Administratief Medewerker . Stap verder zetten, Teamspeler, Ambitieus en je hebt een Passie voor bloemen en planten ).

Productiemedewerker in de bloemen- en plantenbranche. Wij laten onze klanten succesvol zijn in de verkoop van bloemen en planten. Kassamedewerker met affiniteit voor bloemen en planten.


Als kassamedewerker draag je.


Voor onze bloemen -, planten en decoratiezaak regio Heuvelland zijn. Beste werkgevers in Enschede. De verzorging en verkoop van de bloemen en planten wissel je af met het.

Van zodra de eerste klant binnenkomt ondersteun je deze bij de . Ben jij commercieel ingesteld? En wat is een markt zonder bloemen en planten. Ook het leidinggeven aan verkoopmedewerkers hoort bij de functie, net als het bestellen.


Jobgerelateerde competenties. Heb jij passie voor bloemen en ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel uitdagingen, dan is werken bij Verbeek Export misschien wel wat voor jou. Door kwalitatieve producten, professionalisme, een uitstekende service en vooral een team van enthousiaste medewerkers vormt COMPO een vaste waarde op . Jouw baan als verkoopmedewerker bloemen en planten.


Alle geuren en kleuren: op de afdeling bloemen en planten komen ze samen. Stel je voor dat jij hier . Solliciteer voor een leuke nieuwe baan bij bloemen planten.


Je pakt bloemen en planten in exportdozen voor luchtvrachtzendingen;. De beste jobadvertenties in Trovit. Een uitdagende en afwisselende job. Een correcte verloning en werkzekerheid.

Ophalen van planten in de veiling in Nederland. Dan is de functie van Accountmanager Kwekers Planten vast een mooie job voor jou! Royal FloraHollan dé grootste bloemen- en plantenveiling ter wereld! Je stelt de klant steeds op de eerste plaats en weet deze hartelijk te .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.