vendredi 22 juin 2018

Compo meststoffen gazon

Op zoek naar een milieuvriendelijke meststof voor een diepgroen gazon in dagen? Stikstof is verantwoordelijk voor de groei, de kleur en de weerstand van het gazon. Geen doffe gelige plekken, onkruid of mos, maar mooi . Bodemkundig advies voor een mooi gazon.


Wilt u uw gazon een goede bemestingsbeurt geven? Compo Floranid gazonmeststof.

Bent u van plan om uw gazon opnieuw aan te leggen? Met de lente in het vooruitzicht begint iedere tuinliefhebber reeds te dromen van een mooi, vol en vooral groen gazon. Kwalitatieve milieuvriendelijke gazonmeststof , rijk aan . De meststof komt van pas bij de aanleg en het onderhoud van je tuin.


Floranid is een kwalitatieve gazonmest ideaal voor een langdurig groen en gezond gazon. Dankzij de unieke formule van deze gazonmeststof moet je niet extra . Deze meststof bevat extra . Het product verzorgt het .

Bij Horta vind je een ruime keuze aan gazonmeststoffen van de merken: Horta DCM Ecostyle. Elke gazonmeststof heeft zo zijn eigen . Voor een complete verzorging van het gazon. Stuur naar een vriend(in).


Op deze pagina leest u alles over het bemesten van uw gazon.


Speciale fijne, gekorrelde ijzermeststof voor intensief gebruikte gazons , sport- en. Meststof met indirecte werking tegen mos voor een sterke en stevige grasmat. De gedeeltelijk organische . Gazonmeststof voor een stevig en sterk gazon tijdens de winter. De milieuvriendelijke meststof heeft een lange werking van maanden en zorgt voor een diepgroene kleur in dagen.


De werkzame stoffen vernietigen . Voordelen: Kali verhoogt de weerstand tegen koude en . Uiterst fijne en gebruiksvriendelijke strooikorrel voor een basisbemesting en mosbestrijding van het gazon vroeg in het voorjaar (bij voorkeur maart).


NPK- meststof vooral geschikt voor gebruik op gazons na de winter om de grassen snel en goed op kleur te brengen dankzij het hoge gehalte aan ijzer. Online dierenspeciaalzaak voor dierenbenodigdheden en tuinartikelen. COMPO Floranid Gazon is voor gebruik .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.