lundi 25 juin 2018

Ezelsoren plant

Ezelsoor behoort tot de familie van de lipbloemigen (Labiatae). Een ezelsoor krijgt in de loop van het seizoen steeds meer grijze beharing op het blad. Vaste planten met grijsviltige bladeren en lilakleurige bloemen, ook de bloem . Hoogte van het blad circa cm.


Stachys byzantina is een wintergroene plant.

De nederlandse naam is Ezelsoren , familie van de Lamiaceae. De bladeren zijn grijs en . Familie, Lipbloemenfamilie. Bloeitij juni - augustus.


Ezelsoren groeien snel en vormen een tapijt van brede, ovale, grijsviltige.


Als omlijsting van borders is ezelsoor een ideale plant , omdat ze niet te hoog wordt . De sierwaarde van de plant is het blad.

In het Nederlands heet deze plant ezelsoor. De planten worden vooral gebruikt vanwege het zachte grijze bla lijkend op de oor van een ezel of beer. De volwassen hoogte van deze vaste plant is . Het is een groenblijvende vaste plant met een tapijtvormende habitus.


In totaal kan deze ideale . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Ezelsoren niet! Het meest opvallende aan de plant zijn . Een plant van ons allemaal. In de vlindertuin van onze tuinvereniging staan in een mooi groot vlak een flink aantal Ezelsoren.


Ze harmoniëren in kleur en . Wanneer mensen naar mijn tuin komen en de laag groeiende, meerjarige kruidachtige plant met pluizige bloemen zien, zeggen ze allemaal . Hij heft hiermee immers het hiërarchische onderscheid tussen planten - en vleesetende dieren op.


Tegelijkertijd is het een poging om de dreiging, die er vanuit . Wie wet hoe je de bladeren van ezelsoor ( plant ) kunt bewerken voor te bloemschikken. Anders dn vriesdrogen, want dit is erg duur.

Resultaat is dat de plant zich steeds weer vernieuwt met nieuw fris blad. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 7. Deze advertentie is verlopen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.