mardi 10 octobre 2017

Vroege van der laan

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Vroege van der Laan druif, Witte buitendruif, Bloeitijd: mei –. Hij is sterk en er komen elk jaar middelgrote trossen witte . Behoort tot de oude rassen. Druiven worden in Nederland vooral in kassen gekweekt, omdat de druif veel warmte en zon nodig heeft.

Als u deze witte druif in de tuin wilt zetten zorg er dan. Alles voor de moestuin, kruidentuin en fruittuin bestel je bij de specialist uit . De bodem moet kalkrijk en kleiachtig zijn. Zoete en sappige druif, donsachtig wit behaard groot bla rijkdragen herfstkleur, in maart-april bemesten, in januari . Witte van der Laan wordt bij ons sinds het begin van de 18e eeuw gekweekt.


De stok is geïntroduceerd door ene heer Van der Laan te Leiden in een. It will fruit reliably outdoors in most areas of the UK, particularly if planted in a sunny, . Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de .

Zeer ziekteresistente, makkelijk te houden druif. De zoete, sappige witte druiven zijn al vanaf augustus te oogsten. De beste witte druif voor openluchtteelt. Geeft middelgrote trossen met geel-witte vruchten.


Druivenplanten direct online bestellen witte en blauwe druiven.


Druif in pot het hele jaar te planten. Beschikbaarheid: Op voorraad. Levertijd: - Werkdagen. Prijs: Onderstaande prijs is gebaseerd op de actuele prijs.


Bij de Batterijen bent u aan het goede adres voor fruitbomen maar ook zeker druiven hebben we. Het is een rijk dragent soort die wat gevoelig . Ze houdt van een plaats in de zon. TEELTTIPS: Druiven houden van een plaatsje in de . Kan uw tuin wel wat meer kleur gebruiken?


Vrolijk uw tuin op met een prachtige fruitplant. Eenvoudig en goedkoop te bestellen bij .

Bloei, bloeit in mei met kleine witgroene trosjes. Vrucht, lichtgroen tot heldergeel, grootte afhankelijk van het zelf krenten. De planten, zaden en bloemen bij dit product kunnen geplant worden van januari tot december.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.