vendredi 27 octobre 2017

Ilex crenata dark green

Deze unieke soort is uitermate gezond en zeer resistent tegen ziektes. Het is een goed te snoeien . De blaadjes hebben ongeveer dezelfde grootte als buxusblaadjes. De crenata krijgt donkere.


De struik is rijk vertakt en daardoor een ideale haagplant.

ILEX crenata “ Dark Green ” met maar liefst planten in pot, je kan ze niet scheuren maar je hebt met planten een volle plant, en plant je slechts 6-potten per . Eenvoudig en voordelig online te bestellen bij Garmundo! Voor webshop bestellingen. Maak uw bestelling compleet.


Buxus bladerige berg-Ilex. Kan daar gevonden worden op vochtige standplaatsen . Is een wintergroene sterke plant, die goed als alternatief is voor buxus haagjes.

Is dicht vertakt en een snelle groei waardoor de. Is wintergroen met opvallend kleine, donkergroene . Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten . Tape Green Glow In Dark Wall Sticker lichtgevend Photoluminescent. Deze groenblijvende heester is een ideale haagplant.


Japanse hulst als haagplant. Ik heb hem eind maart gesnoeid en . Dit is een goede vervanger van de buxus die veel last heeft van de buxusmot. Lichtbehoefte : zon - halfschaduw Blad : bladhoudendonkergroen.


Een ingrijpende beslis- sing, maar volgens Willem Zieleman, hoofd tuin- dienst van het paleis, wel nodig. Mogelijk kan op termijn een . Tijdens de restauraties in de historische baroktuin van Paleis Het Loo in Nederland werden de door schimmelziektes aangetaste buxushagen . Deze is dan ook uitermate geschikt als solitair en voor in een pot op het terras of balkon. Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


De fruit- en sierbomenspecialist uit Ochten. Ilex crenata ` Dark Green ` - Chinese Hulst.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.