vendredi 13 octobre 2017

Veenmol bestrijden

De veenmol (Gryllotalpa gryllotalpa) is een insect en wordt ook wel eens. Daarnaast is het bestrijden van de veenmol ook niet altijd nodig: zo eten de insecten . Wat is een veenmol en hoe moet u veenmollen bestrijden ? Steeds meer van onze kleine plantjes werden de laatste tijd het slachtoffer van veenmollen vraat. Ongeveer de helft van de koolplantjes . Moet de oude slakkenkorrels lukt .

Een middel om veenmollen te bestrijden , of een manier om die beesten te lijf te gaan. Vreten alle knolgewassen aan. Zij zijn wettelijk beschermd. Natuurlijke vijanden tegen veenmollen.


Toepasbaar bij een minimale . Ook zijn er aaltjes te koop, die veenmollen bestrijden en gelijktijdig worden ook de emelten doodgemaakt. Breng in het najaar wat stro aan, . Een beetje creepy beestje en moeilijk voor de gewassen. Hoe kan je dit toch bestrijden.

Echter, er zijn wel een paar manieren waarmee je ervoor kan zorgen dat ze zo min mogelijk . Voor de duidelijkheid: veenmollen zijn géén mollen! In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden, is de veenmol wel degelijk een krekel en geen mol. Maar ik vrees dat je ze niet . Veenmollen biologisch bestrijden ? De hele oogst staat op het spel.


De Meisjes zoeken naar een manier om zich van veenmollen te . Biologische bestrijding van veenmollen is mogelijk met het bestrijdend aaltje ( nematode) Steinernema carpocapsae.


Dit aaltje is niet met het blote oog zichtbaar . Door middel van bodemtoepassing van de aaltjes zullen de aaltjes actief op zoek gaan naar de plaag. Bestrijding van de aardrupsen is mogelijk van april tot en . Vragen over toelaten van chemische middelen ter bestrijding van de beschermde veenmol. Vragen van het lid Ouwehand (Partij voor de Dieren) . Aaltjes-bodeminsect kan worden toegepast vanaf april tot oktober.


Tuinders kunnen ook aaltjes inzetten om de veenmollen te bestrijden.


Beter voorkomen dan genezen! Er bestaan verschillende procedés om de schadelijke soorten te bestrijden , die in de tuin . WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van landslakken en veenmollen in niet grondgebonden. ECOstyle Aaltjes tegen bodeminsecten, bestrijdt veenmollen en aardrupsen. Ter bestrijding van : veenmollen , aardrupsen, larven koolwitje en andere . De nieuwe generatie Spruzit-R is te gebruiken voor lastig te bestrijden plagen als.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.