mardi 31 octobre 2017

Schelp zandbak

Deze kunststof blauwe zandbak in de vorm van een schelp heeft een afmeting van x 87cm. De zandbak bestaat uit twee delen. De losse delen kunnen apart. Zandbak Schelp - 2-Delig - 1cm.


Vind zandbak schelp op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Deze leuke schelp kun je vullen met zand en je hebt een zandbak , vul je het met water en je hebt een klein zwembadje! Van de Paradiso Toys schelpen set kan bijvoorbeeld één schelp als zandbak gebruikt worden en de andere schelp als zwembadje.


Na gebruik kan één van de . De schelpen stapelen ook gemakkelijk in elkaar om.


Bij ons bestelt u de originele zandbak schelp in het blauw, roze of groen en de zandbak schelp XL eenvoudig online. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze blauwe schelp zal uw kinderen verrukken.

Schelp zandbak met deksel is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf € 5 veilig en snel online kopen. Hij is multifunctioneel want hij kan ook als plonsbadje . Deze zandbak in schelpvorm van het merk Paradiso is een grote klassieker in onze tuinen en terrassen. De ene helft kun je gebruiken als zandbak , de andere als plonsbadje of deksel.


Zand kan dus afgedekt worden.


Kan natuurlijk ook dienst doen als waterspeelbak. Bezoek onze winkels in Paal, Genk en . Stuur naar een vriend(in). Productprijs ( incl. btw).


Spetteren met water en zandkastelen maken: maak met een zandbak schelp een klein strandje in je tuin!


Deze tweedelige zand- waterschelp kan gebruikt worden als zandbak , maar ook als zwembadje. Jouw kind kan natuurlijk ook de ene schelp op de andere . Prachtige meiden zandbak in de vorm van een schelp. Het ene deel wordt gebruikt als zandbak en het andere deel is de deksel,.


Moet bij de Action altijd hier aan denken (maar eerlijk is eerlijk, voor die schelp is voor het geld niet gek).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.