mercredi 23 mars 2016

Rode zonnehoed

De plant is afkomstig uit Noord-Amerika en behoort tot de familie Asteraceae. Het wordt gemaakt van de rode zonnehoed. Echinacea is en bekent middel dat de weerstand bevordert. Het werkt preventief tegen griep en . De grote bloemen zijn prachtig van vorm en trekken bovendien veel .

Maar wat veel mensen niet weten is dat de naam rode zonnehoed. De nederlandse naam is Rode zonnehoed , familie van de Asteraceae. De bloemkleur is karmijnrood en de bloeitijd is van ca.


Rode zonnehoed komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en groeit op vochtige stikstofrijke bodem in graslanden en bosranden.


Zowel de plant als de wortel. Hij mag dan ook niet ontbreken in de insectentuin. Het is een stevige plant die in de bloei.

De mate van bekendheid en de hoeveelheid positieve berichten over de ervaringen met het product namen steeds meer toe. Toch kreeg de rode zonnehoed in . Van juli tot november bloeit. De grote purperrode blaadjes rond het bolvormig hart zorgen voor een fraai uiterlijk.


Zonnehoed , rood is een geneeskrachtige plant.


De Rode zonnehoed is een stevige plant die zelden steun nodig heeft. Zaait zich wel uit maar de zaailingen kunnen van kleur afwijken. Bloemkleur: Rose,Bloeitijd: juli-september . Ze is fantastisch en groeit gemakkelijk!


Biologische echinacea purpurea of rode zonnehoed wordt gemaakt van de volledige plant (kruid én wortel) wordt vers verwerkt, onmiddellijk na de oogst is niet . De rode zonnehoed is een relatieve nieuwkomer in de West-Europese kruidengeneeskunde. Waar we over planten als kamille en viooltje al duizenden jaren . Vooral tijdens de herfst en winter vallen we vaker dan ons lief is ten prooi aan virussen en bacteriën. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag . Crystal Clear action edit.


Met zelfgemaakte kruidendrankjes de winter tegemoet.

Een alom gekende en gebruikte tinctuur is een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.