mercredi 9 mars 2016

Winterbescherming planten

Winterscherming breng je aan bij planten die niet goed tegen vorst kunnen, de niet winterharde planten. Dit zijn vaak kuipplanten en exotische . Planten die niet of niet voldoende beschermd worden zullen serieus afzien komende winter , vaak met afsterven tot gevolg. Dit kunt u nu nog voorkomen door . Terwijl vele inheemse planten hun bladeren voor de winter laten vallen en hun sapstroom in rust gaat, blijven exotische planten wintergroen.

In onze webshop vindt u een groot assortiment winterbescherming voor planten en bomen. Winterbescherming voor palmbomen, olijfbomen en vorstgevoelige . Winterharde planten en bomen beschermen zichzelf tegen vorst. De meeste planten maken een groeiperiode en een rustperiode door.


Het sein om in rust te gaan is het afnemen van de . Bescherm uw planten tegen vorst met de handige plantenhoezen.


Deze Planthoes in een pyramidevorm . Bestel eenvoudig en snel alles om kuipplanten, mediterrane en vorstgevoelige bomen en planten te beschermen tegen vorst, wind en sneeuw in de winter.

Hier vindt u een groot assortiment winterbescherming voor vorstgevoelige planten en bomen. Veilig bestellen, Snelle levering. Winter beschermingsmogelijkheden voor exotische vorstbestendige. Let wel, sommige gevoelige planten zullen al . Alle winterbescherming voor palmbomen en andere exoten om ze veilig te overwinteren.


Wintervlies voor het beschermen van planten , struiken en bomen tegen vorst.


Deze dikke beschermingshoes is makkelijk in gebruik en laat ondanks de dikte . Opdat je ook het volgende jaar veel plezier zou beleven aan je balkon en zijn groene bewoners, moet je in voorbereiding op de winter enkele dingen in het . Bekijk ons assortiment Planten - winterbescherming in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Als het kouder wordt, moeten kwetsbare planten tegen de vorst worden beschermd.


Met deze tips kun je vorstgevoelige planten de winter. In de winter moet je sommige planten beschermen tegen de kou.


Vooral exotische planten of planten in pot zijn gevoelig voor vorst. Vorstbescherming voor uw planten tijdens de wintermaanden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.