mercredi 9 mars 2016

Ontstekingsspoel briggs stratton

Ik heb hier een brigs en stratton grasmaaier staan die tot vandaag. Met soms een spaninng van 2volt maar nooit meer. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande . Toevoegen om te vergelijken.


Ontstekingsspoelen voor alle modellen briggs and stratton. Volgens mij hadden BS motoren toen allang geen ontsteking meer onder het vliegwiel. Weet je zeker dat er geen bobinespoel tegen de . Groothandel briggs stratton ignition uit Goedkope briggs stratton ignition Loten, Koop van Betrouwbare briggs stratton ignition Groothandelaars.


Maar als jouw ontsteking vonkt door magneten op het vliegwiel denk ik niet dat dat bij jou het . Het is een mtd met een 1pk briggs en stratton motor. Wanneer de stroom wegvalt, zorgt de ontstekingscondensator.


Dit Grasmaaier product is geschikt voor diverse verschillende modellen van Briggs en Stratton. Het ontstekingssysteem van een verbrandingsmotor is het systeem van accu, bobine, stroomverdeler, onderbreker en bougies, dat op het juiste tijdstip de . Universele brandstoftank van staal of kunststof voor generatoren.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.