mercredi 16 mars 2016

Komkommer kweken buiten

Een komkommer kweken is niet erg gemakkelijk, maar wel leuk om te proberen! Komkommerzaailingen kunnen vrij groot worden voor ze naar buiten mogen, . Je kunt zelf komkommer kweken uit zaden, of voor het gemak kiezen en. Zodra de planten vier tot zes bladeren hebben kunnen ze buiten.


Zaaien Zaai komkommers vanaf half april binnen in potten.

In de tweede helft van mei kunnen ze dan buiten uitgepoot worden. En augurken zijn verbeterd om (ook buiten ) te kunnen groeien en een grote opbrengst te. Komkommer is lekker rauw is sla en salades, maar ook in roerbak en zelfs.


Als je van plan bent om buiten komkommers te kweken zou ik dat aanbevelen. Een gewone komkommer plant groeit ook iets minder snel maar . Komkommer kweken - Kies om zelf komkommers te zaaien dan kies je voor smaak. Hallo,Gisteren een komkommer plantje gekocht bij Aldi, Cucumis.


Groenten in de serre in potten.

Tuinadvies posts feb. Tip: Wacht niet te lang met het oogsten van komkommer. Hou ouder de komkommer , hoe bitterder hij . Maar, ze staan ook leuk in je moestuin en je kan ze goed zelf kweken.


Vanaf eind mei kun je komkommers buiten in de volle grond zaaien.


De komkommerplant is makkelijk zelf te kweken. Ontdek hier alle kenmerken en verzorgingstips voor Komkommer. Het kweken van de komkommer doet u buiten.


Houd er rekening mee dat u vrij veel ruimte nodig hebt. U kunt erg veel ruimte besparen door ze horizontaal . Komkommers groeien het liefst op een voedzame bodem die het overtollige. Kaskomkommers plant je vanaf eind april, buitenkomkommers worden pas na de.


Beschik je over een kweektent , dan geniet je het jaar rond van komkommers uit eigen kweek.


Ze groeien snel en de oogst laat niet lang op zich wachten. Begin hier dus niet te vroeg aan. Een plantje kopen en deze half mei in de kas zetten is een goed idee.

Leuke komkommer die ook prima buiten geplant kan worden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.