jeudi 24 mars 2016

Hakselaar viking

Met een tuinhakselaar versnippert u organisch afval. Dit is niet alleen duurzaam maar ook voordelig. Vind uw VIKING hakselaar bij een dealer in de buurt!


De VIKING hakselaars malen tuinafval, zoals takken en snoeisel, in een handomdraai fijn. Harde takken worden in stukjes gehakt en zacht organisch afval en .

Machine is altijd zeer goed onderhouden. Heeft klein barstje in beschermkap. Hakselaars verkopen wij van onder andere van de merken Viking , Wolf, Caravaggi, Masport en Eliet.


Zowel voor elektrische als voor benzinehakselaars kunt u . RGroentechniek is Hoofddealer van FORST, Viking en Eliet voor Zeeland en omstreken.


Krachtige kW elektrische hakselaar metmultischeurtandschijf, . Producent van grasmaaiers, hakselaars en ontstruikers. Zeer krachtige pk hakselaar met benzinemotor met twee functies.

Op zoek naar een VIKING ELEKTRISCHE HAKSELAAR om te KOPEN in regio Rumst-Waarloos-Kontich? Kom langs bij Willemen, Herman De Nayerstraat te. Vleugelmes passend voor Viking GE10 1en GE 105. Kuiper Koekange levert u een hakselaar van het merk Viking.


Kom naar Koekange, vlakbij Meppel, Hoogeveen, Assen en Zwolle.


Met zijn nieuwe elektrische hakselaars biedt VIKING twee modellen aan die niet alleen aangenaam stil en rustig zijn, maar ook zeer efficiënt werken. Ik ben aan het twijfelen tussen de volgende hakselaars : Viking. Viking staat bekend om haar innovatieve producten.


De grote vultrechter en de optimale werkhoogte vereenvoudigen het vullen van de hakselaars. De gebruiksvriendelijke VIKING combihakselaars verwerken ook. Bij Jos Martens kunt u terecht voor allerlei soorten houthakselaars van verschillende merken.


Elektrische hakselaar met versnippermechanisme. Speciale Hakselaar voor houtachtig materiaal . Weet u niet goed welke hakselaar u nodig hebt? Deze Viking GE 2S verslindt met heel veel eetlust grote hoeveelheden dikke takken en dichtbegroeide zijtakken, tevens hakselt de hakselaar ook zacht . Bekijk hier de interactieve catalogus van Viking en ontdek de laatste nieuwe modellen.


Contacteer ons voor meer informatie.

Nominale spanning, 2V~. Gegarandeerd geluidsniveau LwA dB(A) , 100. Zo comfortabel kunt u vandaag in een mum van tijd grote hoeveelheden materiaal verkleinen: de krachtige elektrische . HelloIk heb de bedoeling een hakselaar te kopen, zie bv Makro of Lidl.


Ik heb de Viking GE 2een elektrische hakselaar met vermogen van . Verkoop en verhuur van alle bouwmachines en bouwmaterialen. Ook onderhoud en onderdelen van landbouwmachines, tuinmachines. Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.