mercredi 13 janvier 2016

Plante begonia

Dit maakt deze bloem dan ook . Wie van een onderhoudsvriendelijk terras of balkon droomt en hiervoor niet te diep in zijn geldbuidel wil tasten, moet beslist eens denken aan begonia ´s. De begonia is een typisch Vlaamse plant. Ontdek hier hoe je knolbegonia moeten planten en verzorgen.


De knolbegonia (Tuberosa groep) is een zomerbloeier met lange bloei, zowel in volle gron in een pot, hangmand of als perkplant in een plantsoen. Logo van organisatie mooi wat planten doen.

Het is en blijft een tropische verrassing. Maar hoe verzorg je deze plant het best? Eén plant, twee gezichten.


Met deze veelzijdige plant zit je goed als je a) houdt van fleurige bloemen of b) juist geniet van stoer blad met mooie . Zijn zonnige kleuren (zoals roo wit, oranje en geel) doen het goed bij blauwachtige planten. Je kunt ze daarom het beste planten in het voorjaar, als er geen kans meer is op. Het zijn zeer makkelijke planten , waar veel plezier aan beleefd zal worden. Met hun vrolijk gekleurde . Spring naar A quelles plantes les associer ?

Les bégonias à grandes fleurs forment de jolies potées à mi-ombre, seuls ou accompagnés de plantes. Plantgroep, Vaste planten meer. Le bégonia se conjugue au pluriel.


En effet, cette plante de la famille des Bégoniacées se décline en une multitude de variétés qui égayent de . Heinrich Friedrich Link et Christoph Friedrich Otto. Ils font également de beaux sujets de jardins sous des climats sans gel.


Het zijn immers planten die oorspronkelijk in tropische wouden groeiden. Voor een vroege bloei de knollen dicht bij elkaar in een bak met potgrond planten. Vanaf februari voorkiemen bij . Is de begonia in bloei, dan mag je deze elke week bemesten.


Begonia ( Begonia Dubbel, Rood). Als de planten zijn gehoesd en het blad is nat geworden, dan moet de hoes er zo . Une plante tropicale fleurie, riche en couleurs.


Voici une plante sans entretien, autonettoyante ! Les nouvelles fleurs prennent la place des. Michel Bégon was erg actief met planten. Nu zijn de hieronder aangeboden soorten niet echt winterhar maar op de juiste standplaats . Inclusief porseleinen pot begonia maculata op stam, kamerplant.


Ik stek mijn planten voor liefhebbers.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.