mardi 19 janvier 2016

Moeraseik

De plant komt van nature . Een redelijk snelgroeiende boom met een rechte hoofdstam en een mooie horizontale takstand. De onderste takken kunnen na verloop van tijd iets doorzakken. Neem een kijkje in de webshop voor ons aanbod aan moeraseiken Ten Hoven Bomen.


Zeldzame dwergvorm van de moeraseik.

Klein boompje met een ronde kroon, dat traag groeit. De boom heeft een rode herfstkleur . In de herfst wordt de lei moeraseik dan ook een oogverblindende boom en de bladeren blijven lang aan de boom hangen. Prachtige boom, op Amerikaanse eik gelijken maar met fijnere bladeren en twijgen.


De hoogte van uw moeraseik verandert niet door de groei van de boom. De moeraseik als leivorm is een heel sfeervolle en natuurlijke verschijning. Frequentie in deze inventaris : 9.

Maximale omtrek in deze inventaris : 4cm. Deze matig groeiende boom met horizontaal uitstaande takken, hij kan op elke grondsoort. U kunt op afspraak onze bomen bezichtigen.


Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice.


Quercus Palustris is een prachtige eikenboom. Het gladde blad is heldergroen en verkleurt. De bladeren van deze eik zijn in het voorjaar glimmend groen. Moeraseik Scherpe prijs alle maten en hoogte op voorraad.


Europa – De Europese eik heeft een hoogte van tot 30m, met een maximum van 45m, . Voor determinatiedetails zie de hoofdsleutel en de boomfamilie pagina.


De determinatie van deze soort is. Daar dankt hij zijn naam uiteraard ook aan. Wij dachten dat onze in het voorjaar aangeplante moeraseiken dood waren.


Krijgt in het najaar een mooi . West-Europa geïntroduceer het eerst in Frankrijk.

De dakeik heeft een dieprode . Prachtige leibomen lei-eik leiquercus palustris moeraseik fris groen blad in de zomer en prachtige herfstkleuren.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.