mercredi 6 janvier 2016

Orchideeënkwekerij

Vind je kweker op orchidsinfo. Omdat we werken met levende planten en deze onder juiste omstandigheden willen verzenden leveren wij 1x per week. Orchideeënkwekerij de Molenhoek.


Dit doen wij op innovatieve en duurzame wijze.


Vele kleuren, soorten, groot en klein.

PostNL en het succes van de orchideeënkwekerij. De IT Inspiration Day die plaatsvond op juni, had als thema: Make IT Real. Een prachtig thema voor mij als . Het telen van Phalaenopsis is niet zomaar iets.


Natuurlijk draait het om het kiezen van de beste soorten en de nieuwste teelttechnieken, maar net zo belangrijk . Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium (orchideeën) als snijbloem. De kwekerij is gevestigd op twee locaties met .

Passie voor orchideeën, dat is het motto van P. Oorspronkelijk begonnen met . Welkom bij SO natural de grootste potorchideeënkwekerij ter wereld. Wij telen bijna miljoen orchideeën per jaar. Het was een zeer interessante mini-excursie naar de orchideeënkwekerij Verdel in Nieuwveen.


Op woensdagmorgen maart konden wij de winterse . De orchideeën van SO natural worden op een liefdevolle en duurzame manier gekweekt en deze . Datum activiteit: Vrijdag, 20. Inhoud: Wegens grote belangstelling hebben . Diensten en producten: trouwboeketten, snijbloemen, Bloemen, Geschenkartikelen, Grafstukken, Planten , Potgron . Naast het steeds wisselende aanbo kan . Aantal deelnemersvanaf personen.


Voor wieVoor iedereen die geintereseerd is in het druiven . Op dit moment geven vader . De brandweer kreeg zondagmiddag om 12:uur de. Vrijdag september hebben we met onze gasten chrysanten en orchideeën kwekerij van Geel in Erica bezocht.

Om half elf werden we hartelijk .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.