jeudi 14 janvier 2016

Kentia palm prijs

Hierdoor bepaalt niet alleen de hoogte van de palm de prijs , ook de diameter van de kweekpot. Vind kentia palm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Deze palm is afkomstig van de oostkust van Australië, van de Lord Howe-eilanden. Kentiapalm (Howea forsteriana) D cm. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en .

Wants and Needs Kunstplant Palm XL 210x89. De afgebeelde sierpot is bij ons tegen meerprijs leverbaar. Diameter van de pot cm. Gratis bezorging boven €45!


Dit verklaart voor een deel de hogere prijs. De kentiapalm is een fraaie kamerplant. Mooie kunstpalm kunst kentia niet van echt te onderscheiden.


Van oorsprong komt deze kamerplant van een eiland ten oosten van Australië. In deze groep van palmen zijn Howea forsteriana en Howea belmoreana de .

Deze decoratieve, slanke palm kan erg groot worden en is vaak onderdeel van de. Elke extra dag bedraagt de huurprijs van de dagprijs. Product, Actieprijs , Reguliere prijs.


Een plant als een frisgroene bladerenexplosie met een stijlvolle uitstraling en weinig verzorgingswensen. Bied mee bij VakantieVeilingen en bepaal zelf de prijs. De Kentie palm is al decenia lang de meest populaire kamerplant.


Prijs afgebeelde product: € 295.


De palm is een sierlijke decoratie voor je woonkamer. De plant wordt geleverd in een plastic pot. De pot is slechts een voorbeel informeer naar de mogelijkheden.


De prijs loog er niet om, € 1maar alle kinderen van Janny. Als u dol bent op onze kunstmatige palm inia kentia , welkom om het kortingsproduct te kopen met. Uitsluitend binnengebruik!


MEERDAGENTARIEF ( prijs per item voor elke extra dag) € 50.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.