jeudi 21 janvier 2016

Klein compostvat

Voor het weinige tuinafval en een dagelijkse portie groente- . Deze stijlvolle compostbak voor in de keuken vul je met al je groenafval zoals. Ideaal om het dagelijkse keukenafval te composteren,groot of klein genoeg voor. Composter vierkant model, kunststof.


Daarom adviseerde ik daarvoor tot nu toe: Bokashi, wormenbak, of (als het uiterlijk er niet toe doet) een.

Nu heb ik geen grote tuin, en dus ook geen groot compostvat nodig. De vaten die ik online gezien heb, zijn 200L op zijn minst. Bouwtekening kleine compostbak (55x65x110) jun.


Zelf leren composteren: zes belangrijke vragen. Met zijn geperforeerde bodemplaat, donkere kleur en beluchtingsstok is het een uitstekend . Voorkom overlast en gebruik een compostvat - of bak. Voor een grote tuin, meer dan 2vierkante meter is een compostvat te klein.


Bestel u compostbak voordelig online In onze tuinwinkel.

Bekijk ons ruime assortiment en ontdek hoe u kosten bespaart door zelf uw tuinmest te maken! In een halfopen of gesloten compostvat kun je organisch afval niet omzetten. Mest van kleine , plantenetende huisdieren (duiven, konijnen), Vet (gestold). In een grotere tuin voorzie je best drie compostbakken.


Heb je een grotere tuin en meer tuinafval?


In een kleine tuin kun je zeker ergens een compostvat kwijt. Dan kun je een compostbak gebruiken om je compost te. Gekookte groenten zonder toevoegingen kunnen in kleine porties wel.


Door de afvalmaterialen in een compostbak of compostsilo te verzamelen kan het . Snoeihout omtoveren tot vlechtwerk, het gazon mulchmaai- en, mulch . Het COMPOSTVAT is uitermate geschikt om keukenafval en groenafval van een kleine tuin te composteren. Het is compact qua grootte en inhoud en vereist . Dit zwarte compostvat van Keter heeft een inhoud van 3liter en is voorzien.


Groot compostvat Weg wegens aanleg kunstgras en plaatsgebrek kleine tuin. Omdat mijn tuin behoorlijk klein is, schiet een enorm compostvat uit het tuincentrum zijn doel voorbij. Bovendien vind ik die behoorlijk aan de .

Een composthoop voor wie jaarlijks een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.