lundi 25 janvier 2016

Parapluplant stekken

Meestal is dat al enkele weken na het stekken. Nog eenvoudiger is stekken van de bladerhoofdjes: de punten bijknippen tot er . Deze pin is ontdekt door Anita Molenaar. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Kamerplanten hebben ieder hun eigen feeling. Top van luchtzuiverende kamerplanten.

Alle planten produceren zuurstof, maar sommige planten zuiveren ook de lucht. Dit is belangrijk in de steeds beter . Bekijk alle advertenties van. Vergelijkbare advertenties.


Het vermeerderen van een parapluplant kan op diverse manieren, maar het meest grappige eraan is. Lees hoe je zelf je favoriete plant kunt stekken. De plant vormt hoge driehoekige . En… een Parapluplant , ook wel Papyrusplant genoemd.

U kunt ze ook proberen te stekken. Doe dat dan eind augustus. Onderaan de stengel verwijdert u . Knip een niet bloeiend twijgje af van cm. Tuinforum onderwerp: Bewortelen stekken parapluplant.


Deze mooie homeplant is zeer resistent, super gemakkelijk te kweken en zul je een mooi grasplant thuis, die tot mtr hoog groeit. Graptopetalum amethystinum - Pink Moonstone - Stekken. Mocht het eetbaar zijn, met name voor knaagdieren, dan heb ik een oplossing voor mijn ziekelijke neiging deze plant te stekken en te stekken.


This Pin was discovered by Jennie Nauta.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ik weet dat stekken ondersteboven in het water moeten. Ieder kind heeft hiervoor een grote glazen pot nodig.


Onder op de pot graag de naam van het kind . De bloemen van de parapluplant geuren niet of nauwelijks.


Nog meer stekjes in een potje. Goed gewortelde stekken in 9cm pot. Cyperus alternifolis parapluplant.

Een parapluplant heeft vele groeipunten en is daarom goed te stekken. In Nederland en België is de soort beter bekend als parapluplant. Vermeerderen is gemakkelijk door stekken van .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.