vendredi 26 juin 2015

Regenton 210 liter

Traditioneel model met een grotere inhoud voorzien van grote opening voor het makkelijk uitscheppen met emmer of gieter. Deksel voor Ward regenton 1liter en 2liter. Vang uw regenwater op met onze 2liter SMART regenton en geef de bloemetjes gratis water. Zeer milieuvriendelijk en door de groene kleur valt deze.


Deze Nature regenton - 2liter is gemaakt van uv-bestendig, groen polyethyleen.


De ton bevat een kraan om makkelijk emmers en gieters te kunnen vullen.

Kunststof regenton met een inhoud van 2liter. Gemaakt van hoogwaardig kunststof in de kleur groen. De regenton behoeft geen onderhoud en heeft een . Deze prachtige Ward regenton heeft een traditonele uitstraling.


Iedereen herkent meteen dat dit een regenton is. Dit model wordt vaak gekozen omdat hij . Deze regenton wordt zeer veel verkocht omdat hij voordelig is en toch een grote inhoud heeft.


Deksel, kraan, voet, vulautomaat inbegrepen.

Stuur naar een vriend(in). Regenton Classic 2liter. Wordt ook milieu vriendelijk en geef de bloemetjes gratis water. Plastic regenton van 2liter inclusief kraantje.


Bestel gelijk een vulautomaat mee voor een eenvoudige aansluiting op de regenpijp. Koop of Verkoop regenton op Marktplaats. Deze praktische regenton heeft een inhoud van 2liter en is voorzien van een verhoogd voetstuk, een kraan en een vulsysteem voor aansluiting op regenpijp . De groene kunststof regenton is geschikt voor 2liter vloeistof. Wanneer de regenton op deze voet geplaatst is, staat deze . Klassiek tonmodel Deksel en kraantje (PR002) inbegrepen Extra accessoires: driedelige voet en vulautomaat Alle accessoires zitten in de ton . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Zoekt u een regenton 2liter of regenton 3liter ? Eiken regenton met zwarte banden, teak kleur lak (225L).


Deze ronde groene regenton van 2liter met klassiek design en unieke vorm is onmisbaar in je tuin!


Kindvriendelijk Grote opslag voor water met een klein . Standaard regenton van zeer goede kwaliteit incl. Ward SlimeLine regenton 1liter groen. Harcostar Rainsaver regenton 1liter antraciet.

Stevige kunststof regenton 1liter groen. Toch heb ik met regenton ( 2liter inhoud) het ca.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.