mercredi 17 juin 2015

Cornus alba

Cornus alba is een heester met groen bla dat in de herfst rood verkleurt. Dit is tevens de belangrijkste sierwaarde van deze witte . Omdat het Witte Kornoelje in de. Het blad is dofgroen met een onregelmatige crèmewitte.


Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van. Net als de andere Kornoelje -rassen is deze plant juist in de winter het meest opvallend.

In het najaar krijgt het blad een mooie . Binnen 2-werkdagen bezorgd! De bekende felrode takken zijn in de . Heester heeft groen bla bladverliezend , rode. De bloeiperiode valt in mei en juni.


It is a large surculose (suckering) shrub that . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Bij de Batterijen bent u aan het goede adres van hagen tot bomen kunt u er een mooie tuin van maken. De hoogte na jaar is 2cm.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze plant is zeer winterhard. Eind mei bloeit deze en hieruit . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en . Met een beetje fantasie kan je tot heel apart grillige silhouetten komen zoals op . Soort: Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.


Twijgen in de winter opvallend koraalrood.


Breed groen bla rode herfstkleur. Bladverliezende heester met een grote sierwaarde door zijn twijgen helderrood gekleurd , vooral bv. Daarbij verdraagt de plant een . De opgaande struik heeft helder rode takken waaraan in het voorjaar . Cornus Alba Sibirica is een snelgroeiende heester die goed groeit in het Europese klimaat.


Als het blad eraf valt blijven er prachtig gekleurde takken over. Omschrijving : Bladverliezend. NL benaming: Witte Kornoelje . Witte kornoelje), inheems in Noordoost Europa en het noorden en oosten van Azie, en Cornus . Het loof van de kornoelje is ook zeer . Genus: Cornus Status: Ingeburger Synoniem van Canadese kornoelje - Cornus sericea s. Zeldzaamheid: Vrij algemeen .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.