lundi 29 juin 2015

Planchetten voor tuinhuis

De planchetten zijn welonbekend en geprezen voor alle toepassingen die te. Grootste assortiment online o. Overschot ceder planchetten 1m lengte 8stuks Werkende breedte 125mm. Dit soort tuinbergingen met platte brede,al of niet geïmpregneerde planchetten zijn in bijna alle afmetingen verkrijgbaar. Deze worden vervaardigd met .

Europees lariksplanchetten zijn perfect voor de bekleding van gevels van tuinhuizen , poolhouses, bijgebouwen en dierenverblijven. Eik geeft een bijzonder charmante warme uitstraling aan de gevel van uw woning, tuinhuis , poolhouse of bijgebouw. Oringeel hebben deze planken een . Padoek planchetten - de goedkoopste!


Hardere houtsoort dan de geïmpregneerde den. Dit zorgt voor een steviger geheel. Geef een natuurlijke en karaktervolle uitstraling in uw woning door massief houten planchetten te gebruiken.


In voorraad : Meranti planchet – x 1mm.

Drukgeimpregneerde planchetten voor gevels en tuinhuisjes. Planchetten van thermowood worden standaard uitgevoerd met een zogenaamd. Meer info over bouwwijze in de link.


Tuinhuis in pvc planchetten.


Houten planchetten vervangen. De oude planken moeten niet afgebroken worden, ze zijn nog in goede staat. Personaliseer uw tuinhuis met keuze van vloer, ramen, deur, dakbedekking en.


Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante . Het is een klassiek tuinhuis , 5x6m met een hellend dak van 20° (nok is 90cm hoog) bekleed met shingles. De buitenste planchetten aan de zuid-en westenkant . Wij beschikken ook over een ruim assortiment planchetten en sidings om de wanden mee af te werken en.


Afrikaans hardhout padoek, duurzaamheidsklasse I, FAS, met rechte hoeken, niet gesorteer geschaafd. Kleur : koraalrood tot paarsbruin, wordt zilvergrijs . Ontbrekend: tuinhuis Waar vind ik moderne houten tuinconstructies? En er is ook standaard een dampscherm inbegrepen tussen het kader en de planchetten om binnenin condensvorming en vlekken te voorkomen.


Met onze planchetten kunt u zowel uw tuinschuur als uw gevel met hout bekleden. Bekijk ons ruim gamma aan planchetten , van .

Net zoals onze kastanje vloeren, dragen de planchetten het PEFC-label en komen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.