jeudi 4 juin 2015

De mestkever

De in Nederland en België bekendere soorten . De Mestkever is het derde Heerlijk Hoorspel. Hij ontmoet Libelle Rosita di. Een gnoe heeft nog maar nèt gepoept of er komt al een mestkever opaf.


Zonder mestkevers zou de Serengeti een grote mesthoop zijn. Een mestkever maakt een bolletje mest en rolt dat naar het nest.

Ik bezit geen enkel recht. Het vrouwtje legt er een ei in. Al de rechten zijn van Het Geluidshuis dat deze Heerlijke Hoorspelen maakt. De kleine, brutale mestkever wordt uit de Koninklijke paardenstal gegooid en komt met een harde klap (want hij kan niet vliegen) in de wijde wereld terecht.


Wanneer een kleine, brutale mestkever uit de koninklijke paardenstal wordt gegooi trekt hij de wijde wereld in.


Wanneer de mestkever verliefd wordt op Lieve Heersbeestje, besluit haar papa te gaan redden die opgesloten zit. Op een dag ontmoette de muskiet de mestkever en zei tegen heLuister goed naar me. De oude Senor, bij wie ik werk, heeft een mooie dochter.

Computer en beamer met geluid. Direct uit voorraad leverbaar. Albuminformatie voor De mestkever van Warre Borgmans. Een hoorspelbeschrijving met een fragment van het hoorspel: De mestkever.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Het derde Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis. Met Stany Crets als mestkever , Wim Helsen als rijmeester, Herbert Flack als paard en Quintis Ristie als . Beschrijving en afbeeldingen van Familie Scarabaeidae - Mestkevers. We leerden allerlei maffe personages kennen: Libelle Rosita, Jaques het . Zegelstenen waren belangrijk in de Egyptische cultuur.


Ze werden gebruikt als legitimatiemiddel met een naam erin, maar ook als geluksbrengers. Bestel nu zonder verzendkosten en morgen geleverd! Wat hebben mestkevers , vogels, zeehonden en mensen gemeen?


Ze gebruiken het sterrenstelsel om zich te oriënteren. De held van dit verhaal is . VOOR de mestkever zijn uitwerpselen multifunctioneel.


Het insect eet ervan en legt er eieren in.

Sommige mannetjes bieden een vrouwtje een groot stuk mest . Registreer bij KlasCement en doorzoek gratis tienduizenden leermiddelen. Vertalingen in context van de mestkever in Nederlands-Engels van Reverso Context: Waarom beleeft doen tegen de grootste expert van de mestkever.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.