vendredi 5 juin 2015

Kunststof kruiwagen

Kruiwagen met kunststof bak nodig? Voor 15u bestel is dezelfde dag nog verzonden! Vele aanbiedingen bij bol. Een sterk staaltje in kunststof.


Een kruiwagen is altijd een handig hulpmiddel in de tuin. Onmisbaar bij het tuinonderhoud: de kruiwagen.

Fort kruiwagen liter kunststof - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Grote kunststof kruiwagen , waterdicht, ideaal voor gras of bladeren te vervoeren. Lees hier meer over kruiwagens , steekwagens en strooiwagens.


Een bak is verkrijgbaar in vier verschillende materialen: kunststof (polyester), hard kunststof. Voor grote tuin, kwekerij, stal of manege. Wildkamp helpt u graag verder!


Bestel online of kom langs!


Koop hem hier, snel geleverd.

Top kwaliteit van het merk Altrad Fort. Ideaal voor in de tuin en om huis. Geschikt voor tegels, stenen etc. Lichte kruiwagen voor gebruik in de tuin en om het huis.


Vlakke bak met rechte neus van slagvast polypropyleen kunststof , kleur groen.


Deze groene kruiwagen heeft een inhoud van 1liter. Lopen met deze kruiwagen gaat als vanzelf vanwege zijn dubbele wielen. Standaard geleverd met kunststof velg en ply luchtban maar ook leverbaar met een massieve band.


Uit de praktijk: de kruiwagen is goed wendbaar door het. In ons aanbod vindt u diverse varianten van een kunststof kruiwagen. Zowel voor het professionele werk als voor de handige doe-het-zelvers die op . De kruiwagen voor alle klussen in de tuin en om het huis.


Bak van kunststof (HDPE 0mm) en wiel met kunststof gele velg. Versterkt onderstel bestaande uit een zware ovale buis, elektrolytisch verzinkt onderstel, . Valkenpower heeft alle denkbare tools, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.