mardi 13 juin 2017

Sauna goirle openingstijden

Op zondag zijn ook kinderen welkom van 10. Thermen Goirle is 3dagen per jaar geopend. In ieder geval een accommodatie die gezien mag worden en qua hygiëne niets te wensen overlaat.


Ben je op zoek naar een sauna in Goirle ? Bij CitySauna , midden in het centrum van Tilburg, betaal je slechts € 95! De meest volledige site met ruim 66.

Iedere dag de leukste (dag)aanbiedingen voor wellness, beauty en sauna - toegangskaarten tegen een speciale prijs, tot korting op arrangementen en. Heerlijk genieten van een. Gebruikelijke openingstijden. Je geniet hier in alle rust.


In alle rust genieten wil zeggen dat je toegang hebt tot de acc.


We doen ons uiterste best om het u naar de zin te maken. Voor uw rust en ontspanning spannen wij ons meer dan in. U vindt onze thermen in Goirle, in het hart van Brabant.


Let op: betaal niet teveel voor thermen goirle kaartjes.

Gratis tickets of veel korting op thermen goirle kaarten! Je voelt je omringd door een behaaglijk comfort. Lees meer over een dagje sauna in badkleding.


Club Pellikaan Goirle is meer dan een sportschool. Maak je hoofd leeg tijdens een lekkere workout in de fitness of relax in de sauna. Laco zwembad Goirle verzorgt zwemles en babyzwemmen, het.


Ons binnenbad heeft een recreatieba een sauna met stoombad en een. De weldadige warmte en de serene rust van een saunabezoek doen een mens goed. In onze regio zijn er wellnesslocaties van Select Wellness Group te vinden in Goirle , Son en Breugel,. Wilt u alleen gebruik maken van de sauna ? Dan hoeft u niet te reserveren.


Ontspan in onze thermen en sauna , beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage.


Kijk voor de actuele openingstijden op de site van Laco Goirle , klik door met de . VIBROSAUN: Combineert sauna en massage in één behandeling. Een overnachting combineren met een dagje sauna? Sauna avondentree zomeraanbieding inclusief zomerse smoothie of vers fruitsap € 2€ 195.


Sauna Dagentree keuze uit wellness centra € 250. Openingstijden Theaterkassa.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.